@Codered hocamın twrp sini kullanın sorunsuz flashlarsınız aynisinibbende yasadim...Hocam flash ekranında
-Installing
Patching existing audio_effects files...
Installing scripts for other root or rootless...
!This root method has no boot script support!
!You will need to add init.d support!
!Addon.d not detected. Backup script not installed...
yazdı. Root yüklenmemiş olmasının burayla bir ilgi var mı? Bu arada Supersu v2.82 flashlamaya çalışırken de geçende miuipro yüklerkenki şeyin aynısıyla karşılaştım. Ekranda yükleniyor gibi gösteriyor ama ilerleme yok aynı zamanda saliselik olarak twrp ana ekranı gelip gidiyor. Ekrana basınca o ana ekranı yönetebiliyorum ama supersu flashlanmıyor değişik bir şey oldu bu twrp'nin önceki sürümlerinde olmuyordu. Neyse sözün özü rom yüklendi sıkıntısız lakin rootlayamadım henüz.
Hocam flash ekranında
-Installing
Patching existing audio_effects files...
Installing scripts for other root or rootless...
!This root method has no boot script support!
!You will need to add init.d support!
!Addon.d not detected. Backup script not installed...
yazdı. Root yüklenmemiş olmasının burayla bir ilgi var mı? Bu arada Supersu v2.82 flashlamaya çalışırken de geçende miuipro yüklerkenki şeyin aynısıyla karşılaştım. Ekranda yükleniyor gibi gösteriyor ama ilerleme yok aynı zamanda saliselik olarak twrp ana ekranı gelip gidiyor. Ekrana basınca o ana ekranı yönetebiliyorum ama supersu flashlanmıyor değişik bir şey oldu bu twrp'nin önceki sürümlerinde olmuyordu. Neyse sözün özü rom yüklendi sıkıntısız lakin rootlayamadım henüz.
Duydum ki yeni sürüm çıkmış bi uğrayayım dedim, ota update yaparsak kaç mb indirme boyutu var Escobar1945 hocam? İnternet paketim az kaldı da...
[doublepost=1529671132,1529671055][/doublepost]
@Codered hocamın twrp sini kullanın sorunsuz flashlarsınız aynisinibbende yasadim...
Rom rotsuz geliyor bunu özellikle belirteyim tüm ronlarımda bu standart olarak geçerli rot olarak magisk kullanıyorum ve sorunsuz supersu denemedim..Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Escobar1945 hocam öncelikle elinize sağlık kurdum romu şuan için bir sıkıntı gözükmüyor sizden birşey rica edeceğim temalarda stok romlarda olduğu gibi üçüncü parti tema hatası veriyor bunun için fix yapabilirmisiniz. Skorpi hocam sizede çok teşekkür ediyorum.
Escobar 1945 hocam ekran köşelerinin yuvarlaklığını nasıl kaldırırız.Rom rotsuz geliyor bunu özellikle belirteyim tüm ronlarımda bu standart olarak geçerli rot olarak magisk kullanıyorum ve sorunsuz supersu denemedim..Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Escobar 1945 hocam ekran köşelerinin yuvarlaklığını nasıl kaldırırız.
Teşekkürler Escobar hocam yeni rom için ve her şey çok çok teşekkürler.1 numarasınız.rootexplorer system-etc-device_features içinde oxygen.xml dosyasını aç en alttaki satırı sil ve kaydet izinleri kontrol et ve cihazı yeniden başlatın...Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir