- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 295
Bana teşekkür etmenize gerek yok, tüm Övgüyü Sayın Escobar1945 hocam hak ediyor....esasında Rom şu andakinin aynı özelliklerine sahip, sadece bazı görselliğe dayalı efektler ve modlar dahil ediliyor...yani kendi cihazı Redmi Note 4 için son yaptıklarını, Mi Max 2 ye eklemeye çalışıyor, her 2 cihazın yapısı ve yazılımları farklı olması nedeniyle biraz uğraştırıyor sadece..Animasyon
Animasyonlar efsane olacak gibi bir his var içimde ve ekstra özelleştirmeler... eklenen özellikler...
Escobar1945
Skorpi
[doublepost=1529504144,1529497556][/doublepost]Şuradaki >>>Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
romlarda bulunan hatalara, göz boyamak için yapılan özelleştirmelere, iddia edildiği performansın yarısını vermemesine, bataryanın günü zar zor çıkarmasına bir bakın.
Sonra da Epic Rom'un değerini bilmeyenlere bir bakın.
Ne desek, nasıl teşekkür etsek cidden az.
XDA daki geliştiricilerle ilgili düşüncelerinize aynen katılıyorum, herkes kafasına göre takılıyor....esasında 2 tip geliştirici var....biri, ben yaparım, ister beğenilir, ister beğenilmez yaklaşımı...diğeri ise kullanıcının isteklerine göre hareket eden..ki Sayın Escobar1945 hocam bu sınıfa girmekte...kendisi ile biz uzun zamana dayanan bir abi kardeş ilişkisindeyiz ve benim Xiaomici olmamı sağlayan kendisidir...İlk olarak ben kendisinden bir Epic rom yapmasını rica ettiğimde aylardan Kasım dı ve ancak Ocak/Şubatta bu işe razı geldi ve ben maalesef kılı kırk yardığımdan dolayı, benimle çalışması çok zor oldu...herşeyi kontrol edip, en iyi ve en mükemmel rom ortaya çıkması için kendisini epeyce zorladım ve uğraştırdım...artık beklentileri bildiği için Cihazı kensine teslim edip, kafasına göre rahat takılması en iyi seçenek olduğu için cihazımı kendisine tereddütsüz teslim ettim ve sizlerle birlikte beklemekteyim...muhteşem bir rom yolda arkadaşlar, hiç şüphem yok bu konuda
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi