Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
O zaman dünyanın en iyi romu olsa, ne yazar

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Şahsen, FaceID çok gerek duymuyorum. Ns ise bazı durumlarda gerekli oluyor. Alışmışım birde illaki bildirim gelen proğramı açmadan cevap yazamıyorum.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Şahsen, FaceID çok gerek duymuyorum. Ns ise bazı durumlarda gerekli oluyor. Alışmışım birde illaki bildirim gelen proğramı açmadan cevap yazamıyorum.
Son EU romu da denediniz mi?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Son EU romu da denediniz mi?

9.5.5.0 denemiştim, onda ns ve faceid vardı sanırım. Oda fena değildi. Miuipro'nun batarya performansını test ettikden sonra bakacağım duruma, EU roma dönüş yapabilirim. Birde skorpi hocam , XDA daki şu linkte değişik custom romlar var, bunlarıda test etmek istiyorum. Deneyen oldumu aceba hiç?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
9.5.5.0 denemiştim, onda ns ve faceid vardı sanırım. Oda fena değildi. Miuipro'nun batarya performansını test ettikden sonra bakacağım duruma, EU roma dönüş yapabilirim. Birde skorpi hocam , XDA daki şu linkte değişik custom romlar var, bunlarıda test etmek istiyorum. Deneyen oldumu aceba hiç?
Valla benim hiç birini test edesim yok, hepsinde maalesef ufak tefek henüz çözülmemiş bug'lar mevcut vede hepsi neredeyse birbirinin kopyası...Sadece Pixel Experience dikkatimi çekiyor, ancak onda henüz çalışmayan çok şey var....zaten Temmuzda da Xiaomi'lerin yeni Efendisi elimde olacağı için, fazla maceraya da gerek duymuyorum açıkcası

[doublepost=1526980208,1526891109][/doublepost]Maalesef istesem de başka rom yükleyemiyorum

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

superdestek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Bilgi İşlem Destek
Konular
16
Arkadaşlar mi max 2 ye font yüklemek için;
Teleofon superuser ile root lu olmalıdır. Magisk in bazı sürümleri desteklemektedir. İsteyen deneyebilir.
1-Font İnstaller uygulamasını telefona yüklüyoruz. Play store otomatik güncellemeniz açık ise kapatınız yoksa bu apk yı güncellediği için font yüklemek zorlaşıyor.
2-BusyBox uygulamasını yükleyip açıyoruz ve install e basıyoruz,yes diyoruz ve tamam diyerek çıkıyoruz.
3-Yazı tiplerini zip dosyasından çıkarıp dahili hafızaya font klasörü oluşturup içine atıyoruz.
4-Font installer uygulamasını açıyoruz.Sağ üst köşedeki 3 noktalı yere tıklıyoruz.Preferences yazan yere ardından.select fonts yazan yere tıklıyoruz ve buradaki kutucukların hepsini tikliyoruz ve okey diyerek geri çıkıyoruz.Geri diyerek sol üst köşedeki local yazan yere giriyoruz.Oradan dahili hafızaya oluşturduğumuz font klasörüne gelip istediğimiz yazı tipini seçiyoruz ve gelen pencere de install kısmına tıklıyoruz.Yükleme bitince karşımıza çıkan pencereden reboot u tıklıyoruz telefon yeniden başladığında seçtiğimiz yazı tipinin yüklendiğini görüyoruz.İsteyen font klasörünün içine ttf uzantılı türkçe destekli her yazı tipini atıp onu seçerek install yapabilir.Ben Roboto-Black.ttf yazı tipini kullanıyorum.Türkçe destekli yazı tiplerinden beğendiklerinizi '' " ve " " web sitelerinden indirebilirsiz.
Yükleme esnasın oluşabilecek hatalardan sorumlu değilim.Amacım bildiklerimi paylaşmak.Kolay gelsin.

Fontinstaller programında local kısmından font seçiyorum, install'e bastığımda Please wait yazısı çıkıyor ve o şekilde bekliyor, yükleme yapmıyor. Magisk 16.3 yüklü

Üst Alt