Bu sürümle yarışabilecek iki rom var. Birincisi; eski sürüm. İkincisi; aromalı sürüm.

Başka yok
Önceki sürümlerden daha akıcı. Yeni eklenen animasyon ve özelliklerle bambaşka bir boyut kazanmış.
Ekran köşelerinin oval olmasını ekrana derinlik katmış. Fakat ben yukarıda bahsettiği gibi değiştirdim. Böyle daha çok seviyorum.
Animasyonlar gerçekten muhteşem olmuş. Bunun için defalarca teşekkür ederim.
Her çıkan romu deneyen sonra beğenmeyip önceki denediklerime dönenerdim. Telefonun bir düzeni yoktu. Epic rom her sürümüyle beni bu çıkmazdan kurtardı. Bu sürüm ayrı bir efsane olmuş.
Her şeyi denedim. Her özelliğe baktım. Hepsi çok güzel çalışıyor. Tema olarak "sınırsız tema" kullanıyorum. Ekstra tema yükleyince telefonun performansı artmıyor. Bu konuda sorun varda ya da sorun olması açıkçası hiç umrumda değil
Ses önceki sürümlerden daha iyi olmuş. Ben müzik takıntısı olan birisiyim. Romu yükleyince ilk müzik dinledim
Geçişler daha hızlı ve akıcı.
Animasyonlar tamamen görece bir konu. Ben beğendim. Arada değişiklik olsun diye farklı farklı kullanırım.
Sallama özelliğine bayıldım

Fiziksel tuşlara basmaktan hiç hoşlanmıyorum. Şimdi ise sallıyorum kapanıyor telefona bakıyorum açılıyor
Son kullanılanlar animasyonu ve kenardaki cetvel süper
Bildirim çubuğu ios süper. iPhone sevmem ama görüntüsü çok hoşuma gidiyordu. Şu an kullanabiliyoruz
Bildirim paneline eklenen 3 kısayolu sadece bildirim akışını kullanıyorum. Gerçekten kolaylık olacak bazı zamanlarda. Ne, nasıl hangi saatte aramak yerine direkt oradan bakabiliriz.
Batarya konusu için bir şey söylemek erken. Rom 3-4 şarjdan sonra optimizasyonunu tamamlasın o zaman daha net bilgi verebilirim. Şu an tahmin edebildiğim kadarıyla bariz artış olacak.
@Escobar1945 Hocam bir sorum olacak;
Ekranın sağ üstünden batarya simgesini kaldırıp sadece rakamları ve yüzdelik işareti olarak kalabiliyor mu?
.....
Ellerinize, emeğinize sağlık. Gerçekten harika ve bana göre şu an bütün romlar arasında en iyisi. Ne kadar teşekkür etsek az.