Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Hocam sonucu buraya yazarsınız ona göre size yardım ederim

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maalesef yine olmadı. Romu yükledim hiçbir program kurmadan temayi değiştirdim telefonu yeniden başlattım yine aynı hatayı verdi

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Son kullanılanlar arka planı beyaz olduğu için hiç birşey belli olmuyor bu arka planı nasıl değiştirebiliriz bilen varmı?

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Son kullanılanlar arka planı beyaz olduğu için hiç birşey belli olmuyor bu arka planı nasıl değiştirebiliriz bilen varmı?

Ayarlar ekran Matrix animasyonu kapalı konuma getirin.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kerimergin345

Max2 Ayrıcalıktır
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max2
Konular
5
Maalesef yine olmadı. Romu yükledim hiçbir program kurmadan temayi değiştirdim telefonu yeniden başlattım yine aynı hatayı verdi

Hocam siz en iyisi Escobar hocama danışın en iyisini o bilir

aydn_m

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Konular
0
Escobar1945 hocam romu kuruyorum hiç bir program yüklemeden temayı değiştirip telefonu yeniden başlatıyorum sistem durduruldu hatası alıyorum simsiyah ekran sürekli aynı hayı veriyor 3 defa denedim hep aynı nasıl çözerim bu sorunu

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Hocam elinize sağlık rom harika olmuş temayı denemedim ama diğer özellikler gerçekten çok iyi olmuş şahsım adına çok teşekkür ederim diğer romumdan data yedeklerimi restore yapınca açılmadı sürekli hata verdi titanium ile hallettim onuda şimdi milli romla uçuşa geçtim saygılar.
Ayarlar ekran Matrix animasyonu kapalı konuma getirin.

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Bu sürümle yarışabilecek iki rom var. Birincisi; eski sürüm. İkincisi; aromalı sürüm. :D Başka yok :D

Önceki sürümlerden daha akıcı. Yeni eklenen animasyon ve özelliklerle bambaşka bir boyut kazanmış.

Ekran köşelerinin oval olmasını ekrana derinlik katmış. Fakat ben yukarıda bahsettiği gibi değiştirdim. Böyle daha çok seviyorum.

Animasyonlar gerçekten muhteşem olmuş. Bunun için defalarca teşekkür ederim.

Her çıkan romu deneyen sonra beğenmeyip önceki denediklerime dönenerdim. Telefonun bir düzeni yoktu. Epic rom her sürümüyle beni bu çıkmazdan kurtardı. Bu sürüm ayrı bir efsane olmuş.

Her şeyi denedim. Her özelliğe baktım. Hepsi çok güzel çalışıyor. Tema olarak "sınırsız tema" kullanıyorum. Ekstra tema yükleyince telefonun performansı artmıyor. Bu konuda sorun varda ya da sorun olması açıkçası hiç umrumda değil :D

Ses önceki sürümlerden daha iyi olmuş. Ben müzik takıntısı olan birisiyim. Romu yükleyince ilk müzik dinledim :D

Geçişler daha hızlı ve akıcı.

Animasyonlar tamamen görece bir konu. Ben beğendim. Arada değişiklik olsun diye farklı farklı kullanırım.

Sallama özelliğine bayıldım :D Fiziksel tuşlara basmaktan hiç hoşlanmıyorum. Şimdi ise sallıyorum kapanıyor telefona bakıyorum açılıyor :D

Son kullanılanlar animasyonu ve kenardaki cetvel süper :D

Bildirim çubuğu ios süper. iPhone sevmem ama görüntüsü çok hoşuma gidiyordu. Şu an kullanabiliyoruz :D

Bildirim paneline eklenen 3 kısayolu sadece bildirim akışını kullanıyorum. Gerçekten kolaylık olacak bazı zamanlarda. Ne, nasıl hangi saatte aramak yerine direkt oradan bakabiliriz.

Batarya konusu için bir şey söylemek erken. Rom 3-4 şarjdan sonra optimizasyonunu tamamlasın o zaman daha net bilgi verebilirim. Şu an tahmin edebildiğim kadarıyla bariz artış olacak.

@Escobar1945 Hocam bir sorum olacak;
Ekranın sağ üstünden batarya simgesini kaldırıp sadece rakamları ve yüzdelik işareti olarak kalabiliyor mu?

.....

Ellerinize, emeğinize sağlık. Gerçekten harika ve bana göre şu an bütün romlar arasında en iyisi. Ne kadar teşekkür etsek az.

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sonunda kavuştum
Üstadım ellerine emeklerine sağlık yine en iyisini yapmışsın artık yeni sloganım "Escobar1945 daha iyisini yapana kadar en iyisi bu" tekrar teşekkürler ...

Son düzenleme:

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
İkinci bir talimata kadar tema mağazasından tema indirip kurmayın sadece yerel temalarinizi sorunsuz kurabilirsiniz lütfen bekleyin her şey için teşekkür ederim....

Üst Alt