Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Bu harika iste. Gecen sefer sirf bu yüzden yeniden Rom degismek zorunda kalmistim. Emeginize saglik.

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Amacım bu romu kuranların memnun kalması ve farklı arayışlar içine girmelerini önlemek bu doğrultuda hareket ediyorum sürekli olarak değişim içine girmek bazen sıkıyor, işte bu yüzden bu sürümü inşa ettim aroma installer olmayacak mido için kullandığım modlar ve ilaveler ile rom kullanmanın doruk noktasına ulaşmak istiyoruz umarım abartmadım..

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Milli Rom a geri dönüş zamanı elinize emeğinize sağlık hocam merakla upload ediyorum yazmanızı bekliyorum
Amacım bu romu kuranların memnun kalması ve farklı arayışlar içine girmelerini önlemek bu doğrultuda hareket ediyorum sürekli olarak değişim içine girmek bazen sıkıyor, işte bu yüzden bu sürümü inşa ettim aroma installer olmayacak mido için kullandığım modlar ve ilaveler ile rom kullanmanın doruk noktasına ulaşmak istiyoruz umarım abartmadım..

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90
Elimde ufacık bir cihaz var ve alışmaya çalışıyorum, çok tuhaf bir durum gerçekten

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her şey kral için abi ...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Her şey kral için abi ...

Evet aynen...Dün eve geç geldim ve pek inceleyemedim ama Mido için yapmış olduğu Mod'ların hepsini olmasa bile, bazılarını da yapsa, gerçekten Manyak ötesi bir TR Rom olacak....gerçi ben tüm modları yapmadan cihazı almam ondan da8=)haha--haha--

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
epic rom kullanınca kernel ihtiyacı da duymuyorum :D çok iyi değil mi :D duruma göre ex kernelden işlemci ayarlarını yapıyorum. performans iyice artıyor

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
epic rom kullanınca kernel ihtiyacı da duymuyorum :D çok iyi değil mi :D duruma göre ex kernelden işlemci ayarlarını yapıyorum. performans iyice artıyor
Seçmeli olarak Hardrock Nougat Kernel koyacağız roma, isteyen farklı kernel denesin diye....varmı aklınızda başka kernel?

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Seçmeli olarak Hardrock Nougat Kernel koyacağız roma, isteyen farklı kernel denesin diye....varmı aklınızda başka kernel?

Hardrock mükemmel bir geliştirici oldu Max 2 için. Sürekli güncelleme veriyor. 8.1 romlar denerken mecbur kalıp kullanıyordum. Nougat romlar için de aynısı geçerli. Adamlar rom yapıyor hiç mi denemiyorlar anlamıyorum. Hardrock geldi bu dertler bitti. Bazı hataları oluyor. Onu da hemen düzeltiyor.

Epic rom'da kernel ihtiyacı duymayız zaten. Powersave seçiyorum, güç tasarrufu yapıyorum, en fazla 1400mhz diyorum. 3 saat kullanacaksam telefonu 5 saate çıkıyor :D

....

bildiğim iki kernel var. Hardrock ve AceKernel. İsteyen bunları zaten yükleyebilir.

.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hardrock mükemmel bir geliştirici oldu Max 2 için. Sürekli güncelleme veriyor. 8.1 romlar denerken mecbur kalıp kullanıyordum. Nougat romlar için de aynısı geçerli. Adamlar rom yapıyor hiç mi denemiyorlar anlamıyorum. Hardrock geldi bu dertler bitti. Bazı hataları oluyor. Onu da hemen düzeltiyor.

Epic rom'da kernel ihtiyacı duymayız zaten. Powersave seçiyorum, güç tasarrufu yapıyorum, en fazla 1400mhz diyorum. 3 saat kullanacaksam telefonu 5 saate çıkıyor :D

....

bildiğim iki kernel var. Hardrock ve AceKernel. İsteyen bunları zaten yükleyebilir.

.
Evet bende aynı fikirdeyim aslında, kerneli falaln hiç karıştırmayalım, İşi bilenler zaten kendi kafalarına göre Kernel yüklerler, eğer ihtiyaç hasıl olursa

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Kernel ne üstadım bana öğretmediniz bak çok alındım şu an
Evet bende aynı fikirdeyim aslında, kerneli falaln hiç karıştırmayalım, İşi bilenler zaten kendi kafalarına göre Kernel yüklerler, eğer ihtiyaç hasıl olursa

Üst Alt