Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

Keremaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem Aydın
Cihazım
Mi max 2
Konular
2
Twrp menüsünden Data yedeği almaniz yeterli.
Epicrom"a geçtikten sonra aldığınız data yedeğini restore yapın, bu şekilde aynı ayarlar ile Epicrom"a geçmiş olursunuz

Not : Google photos kullanıyorsanız resimlerinizin gmail hesabınıza yedeklendiginden emin olun./ Veya resimlerinizi yedekleyin.

Xiaomi hesabınızdan çıkış yapmanıza gerek yok.

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[doublepost=1525040087,1525040062][/doublepost]Cok tesekkur ederim simdi kuruyorum

kostantin89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhun
Cihazım
vibe p1
Konular
0
Epic romdan bir baska roma gectim yedek almıştım öncesinde twrp den sonra geri dondum epic e restore yaptım ancak desen sıfremi kabul etmedi bu iki kez başıma geliyor bu backup restore calışmıyor mu tum ayarlarım kaldı oyle..

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Epic romdan bir baska roma gectim yedek almıştım öncesinde twrp den sonra geri dondum epic e restore yaptım ancak desen sıfremi kabul etmedi bu iki kez başıma geliyor bu backup restore calışmıyor mu tum ayarlarım kaldı oyle..
Cihazınız nedir ve epic den hangi roma geçtiniz

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

kostantin89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhun
Cihazım
vibe p1
Konular
0
Restoreyi yapıyor ancak desen sıfremi kabul etmiyor programla falan en azından kişileri içinden alamaz mıyım twrp backup data kısımlarından
[doublepost=1525086908,1525086753][/doublepost]
Cihazınız nedir ve epic den hangi roma geçtiniz

Max, 2 bu konuda ki rom yuklü epic 9.4.5 linege 15.1 i bi denedim epic e döneyim dedim backup almıştım 4 dosya halinde sadece datayı restore ettim etmesine ediyor ama backup alırken ki eski romdaki desem sifremi yanlış kabul ediyor dah öncede oldu bu durum

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Restoreyi yapıyor ancak desen sıfremi kabul etmiyor programla falan en azından kişileri içinden alamaz mıyım twrp backup data kısımlarından
[doublepost=1525086908,1525086753][/doublepost]
Max, 2 bu konuda ki rom yuklü epic 9.4.5 linege 15.1 i bi denedim epic e döneyim dedim backup almıştım 4 dosya halinde sadece datayı restore ettim etmesine ediyor ama backup alırken ki eski romdaki desem sifremi yanlış kabul ediyor dah öncede oldu bu durum
Yedekten geri yükleme yapınca pass db bozuluyor. Bu yüzden şifreyi kabul etmiyor. Yedek almadan önce şifreyi kaldırıp yedek alın.
- Twrp menüsünde gelişmiş ayarlara girin. Rm boot pwd butonu varsa onunla şifreyi temizleyebilirsiniz
(Bu konudaki bilgilendirme değerli hocam Codered tarafından yapılmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum)

kostantin89

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orhun
Cihazım
vibe p1
Konular
0
Yedekten geri yükleme yapınca pass db bozuluyor. Bu yüzden şifreyi kabul etmiyor. Yedek almadan önce şifreyi kaldırıp yedek alın.
- Twrp menüsünde gelişmiş ayarlara girin. Rm boot pwd butonu varsa onunla şifreyi temizleyebilirsiniz
(Bu konudaki bilgilendirme değerli hocam Codered tarafından yapılmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum)

Wipe data yapıp Epic romu tekrar yukleyip o yedeği attıktan sonra mı twrp de dediğiniz yere gideyim hocam

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Wipe data yapıp Epic romu tekrar yukleyip o yedeği attıktan sonra mı twrp de dediğiniz yere gideyim hocam
Epicin yedeği hazırda varsa, 4 wipe yapın, yedeğinizi restore edin ve sonra dediğim işlemi yapın

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Bu sorun benim başımada gelmişti araya araya çözümü buldum. TWRP'den "file manager"i aç oradan /data/system adresine gir, resimdeki işaretli olanları sil, ve yeniden başlat. ;)

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[doublepost=1525102970,1525102758][/doublepost]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bende de böyle bir problem çıktı bir türlü halledemiyorum.En altta çıkması gereken seçimimi hatırla veya bir daha sorma yazıları kayboldu.Nasıl çözebilirim.Yüklü uygulamalrda varsayılanları tek tek belirliyorum fakat yine de her resim video ses dosyasına tıkladığımda her defasında bu ekran çıkıyor.Yardımlarınızı beklerim,rom bir harika.Emeği geçenlere teşekkür ederim.

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Arkadaşlar epic romda aşağı resimde gösterdiğim gibi mesaj zil sesi ayarlama görünmüyor, mesaj zil sesini nasıl ve nerden ayarlıyoruz ??
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt