Rom Epic Rom_Oxygen_MIUI 9_8.6.22_Global_7.1_ by Escobar1945

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ha bu arada sıkı takipcinizim bilginiz olsun.Ben sizi Max 2 ile tanıdım.oncesinde android hiç kullanmamıştım.sizin büyük katkınız oldu bana bu telefonla Max 3 e kadar Max 2 ile yim.cok ayrı bir zevk bu telefonu kullanmak.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvallah

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Hocam ben kurulum ekranından direk varsayılan i kurdum.memnunum hem seri hemde şarj konusunda muazzam güzel.bence eskobar hocam ile birlikte çok güzel bir iş cikarmissiniz.tekrardan elinize emeğinize sağlık.ama diğer kurulumları da merak ediyorum açıkçası ama çıkamam içinden diye yuklemedim.Bence telefonun gördüğü göreceği en güzel rom oldu.

Müsait bir zamanda yedek alın ve tekrardan kurulum yapın ben tercihen özel yada modifikasyon seçeneğini seçerek devam ediyorum çıkan menüye göre kafama göre duzenliyip romu kuruyorum eğlenceli oluyor clap~~clap~~

EpicRom Developer Team For RMN4X MİDO

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Müsait bir zamanda yedek alın ve tekrardan kurulum yapın ben tercihen özel yada modifikasyon seçeneğini seçerek devam ediyorum çıkan menüye göre kafama göre duzenliyip romu kuruyorum eğlenceli oluyor clap~~clap~~

En kısa sürede deneyeceğim hocam teşekkürler.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209

Hocam bir de yedek aldıktan sonra denedim yükledim.reboot lamadan önce yedeği geri yükledim.Eski sürüme geri döndü.anlamadim nasıl becerdigimi.

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Esasında pek bilgim yok sizin buradaki yonergelerinizle birşeyler yapmaya çalışıyorum.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam ben kurulum ekranından direk varsayılan i kurdum.memnunum hem seri hemde şarj konusunda muazzam güzel.bence eskobar hocam ile birlikte çok güzel bir iş cikarmissiniz.tekrardan elinize emeğinize sağlık.ama diğer kurulumları da merak ediyorum açıkçası ama çıkamam içinden diye yuklemedim.Bence telefonun gördüğü göreceği en güzel rom oldu.

En iyi ROM olduğu konusuna kesinlikle katılıyorum ve Escobar1945 hocama da 2 ay güncelleme vermesek de olur dedim (Güncelleme öncesi çünkü bana da çok İş düşüyor, yeni romu indirip, içinden sistem.img yi , META.info yu vs çekip, zipleyerek hocama gönderiyor, o gerekli düzenlemeleri yapıp bana geri gönderiyor, bende bunları romun içine atıp, tekrar zipliyor, cihaza fleşleyip kontrollerini yapıyor ve her şey okeyse, upload ediyorum....yani gerçekten de çok zahmetli bir iş)...Max 2 öncesi ne kullanıyordunuz ayıptır sorması hocam?

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
En iyi ROM olduğu konusuna kesinlikle katılıyorum ve Escobar1945 hocama da 2 ay güncelleme vermesek de olur dedim (Güncelleme öncesi çünkü bana da çok İş düşüyor, yeni romu indirip, içinden sistem.img yi , META.info yu vs çekip, zipleyerek hocama gönderiyor, o gerekli düzenlemeleri yapıp bana geri gönderiyor, bende bunları romun içine atıp, tekrar zipliyor, cihaza fleşleyip kontrollerini yapıyor ve her şey okeyse, upload ediyorum....yani gerçekten de çok zahmetli bir iş)...Max 2 öncesi ne kullanıyordunuz ayıptır sorması hocam?

Aynen katılıyorum hocam bence gerek de yok gibi güncelleme vermenize çok iyi olmuş çünkü.estafurullah hocam android hiç kullanmadım iPhone kullanicisiydim.max 2 den önce hepsini kullandım model olarak ama bu başka zevk verdi bana çabuk alıştım.Asla birakmam modundayim.tabi sizin etkiniz çok büyük bu dusuncemde.

BaraCuda

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
B. A.
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Teşekkürler hocam güzel bir çalışma oldu, bende en azından max2 ile olan eksiklerimi gidermiş oldum sayende, çok sağlam bir rom oldu asla vazgecemeyeceksiniz tekrar teşekkür ediyorum yardımların için...

EpicRom Developer Team
aroma bitiminde önbelleklerinizi silmek istiyor musunuz diyor burada art dalvik cacheden mi bahsediyor acil cevap alabilir miyim telefon şu an bu durumda evet mi hayır mı diyim

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Hocam bir de yedek aldıktan sonra denedim yükledim.reboot lamadan önce yedeği geri yükledim.Eski sürüme geri döndü.anlamadim nasıl becerdigimi.

Şimdi TWRP'ye giriyorsunuz oradan Backup'a gelerek data,cache,system,boot, recovery ve bootloader'i işaretledikten sonra altaki oklarla Swipe to backup yapın ve bekleyin...işlem tamamlanınca Wipe'a gelin ve oradan advance wipe'dan dalvik/ART Cache, data, Cache ve sistemi işaretleyin ve wipe leyin...geri gelin İnstall kısmından aromalı zip'i bulun ve install deyin...gerisi sizde artık....

[doublepost=1523289571,1523289513][/doublepost]
aroma bitiminde önbelleklerinizi silmek istiyor musunuz diyor burada art dalvik cacheden mi bahsediyor acil cevap alabilir miyim telefon şu an bu durumda evet mi hayır mı diyim
evet deyin

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Şimdi TWRP'ye giriyorsunuz oradan Backup'a gelerek data,cache,system,boot, recovery ve bootloader'i işaretledikten sonra altaki oklarla Swipe to backup yapın ve bekleyin...işlem tamamlanınca Wipe'a gelin ve oradan advance wipe'dan dalvik/ART Cache, data, Cache ve sistemi işaretleyin ve wipe leyin...geri gelin İnstall kısmından aromalı zip'i bulun ve install deyin...gerisi sizde artık....

[doublepost=1523289571,1523289513][/doublepost]
evet deyin

Çok teşekkür ederim hocam ilgi ve alakaniz için.

Üst Alt