Rom EPİC ROM PLUS Hennesy_7.3.30_v5.0.2_Twrp_ Xiaomi Redmi Note3 Mtk

ugur_akd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Galaxy S3
Konular
3
oluyor twrplerde ara ara öyle hatalar. hata verince tekrar wipe yapıp recoveryden twrpyi yeniden başlatınca tekrar rom kuruluyor çoğu zaman

Hocam aynı sorun bende de var normal wipe yaptığınız zaman hatasız kuruyor gelişmiş temizlemede bu hatayı veriyor biraz araştırma yaptım çözümü var twrp ayarlarından...

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Escobar hocam ben de gördüm ama tam anlayamadım ne anlatmak istediğini, siz çözdüyseniz anlatmanız mümkün müdür acaba?

Yunus hocam ara ara değil çokça defa girdim çıktım wipe yapmaya çalıştım ancak hep bu hatayı verdi. Hatta telefonu 3 ay sonra rom yükleyeyim dedim twrpden olmadı, üstüne sp flash tooldan stock rom yükleyip tekrar bootloader başvurusu yaptım cevap gelince de tekrardan twrp yükledim yine aynı hata.

Bu şekilde de rom kuruyor sıkıntı olmuyor ancak gelişmiş temizlik yapmadığım zaman eski romun kalıntıları tamamen temizleyemediğimden yeni romdan yüzde yüz performans da alamam.

Daisuke

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eray
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba arkadaşlar bootloader kilidini açıp wipe yapmaya çalıştığımda ve rom yüklemeye çalıştığımda böyle hata alıyorum bundan önce rastlayan var mı böyle bir hataya? Romu seçince ilk denemede yüklemiyor ama ikinci denemede yüklüyor neler yapabilirim
Biraz araştırdım, nvram hatasi 3.0 versiyonunda mevcut, baska bir versiyon yükleyip dener misiniz? Official 3.0.2 versiyonunda giderilmiş deniyor

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Biraz araştırdım, nvram hatasi 3.0 versiyonunda mevcut, baska bir versiyon yükleyip dener misiniz? Official 3.0.2 versiyonunda giderilmiş deniyor
Doğrudur 3.0 kullanıyorum hata mevcut fakat eski sürüm olan 2.8 de bu yoktu ... Yani hata twrp kaynaklı..

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Hennesy için twrp 3.1.0 çıkmış arkadaşlar playstoredan twrp uygulamasını indirin ve talimatlara izleyin yeni sürümü uygulama üzerinden pc olmadan flaslayiniz........

ugur_akd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Galaxy S3
Konular
3

Doğrudur 3.0 kullanıyorum hata mevcut fakat eski sürüm olan 2.8 de bu yoktu ... Yani hata twrp kaynaklı..

çok ilginç ben de 3.0.2-0 tam olarak adı bu olan sürümü kullanıyorum, hatta paylaştığım ekran görüntüsü de bu sürüme ait. linkte verdiğim 3.1.0-0 sürümünü de yükledim sorun devam ediyor.

çözdüm sonunda hocam içeride bazı ayarlar yapmak lazım gibi bir iki ingilizce yazı okudum (aslında okuyamadım ingilizce kıtlığından) onun yerine fixlenmiş 3.0.2-0 versiyonunu yükledim sorun kalmadı, linki de paylaşayım:

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, yeni sürümle ilgili fix yayınlanırsa paylaşırım ancak diğer türlü twrp içerisinden yapılacak işlemleri ingilizceden ötürü beceremeyeceğim, yapabilen olursa fix beklemeye gerek kalmadan her yeni twrp sürümünde kendimiz de halledebiliriz.

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
çok ilginç ben de 3.0.2-0 tam olarak adı bu olan sürümü kullanıyorum, hatta paylaştığım ekran görüntüsü de bu sürüme ait. linkte verdiğim 3.1.0-0 sürümünü de yükledim sorun devam ediyor.

çözdüm sonunda hocam içeride bazı ayarlar yapmak lazım gibi bir iki ingilizce yazı okudum (aslında okuyamadım ingilizce kıtlığından) onun yerine fixlenmiş 3.0.2-0 versiyonunu yükledim sorun kalmadı, linki de paylaşayım:

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, yeni sürümle ilgili fix yayınlanırsa paylaşırım ancak diğer türlü twrp içerisinden yapılacak işlemleri ingilizceden ötürü beceremeyeceğim, yapabilen olursa fix beklemeye gerek kalmadan her yeni twrp sürümünde kendimiz de halledebiliriz.
Hocam yeni sürümde varmı yine aynı sorun yeni flasladim geriye dönüş yapayım o zaman...

ugur_akd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Galaxy S3
Konular
3
Hocam yeni sürümde varmı yine aynı sorun yeni flasladim geriye dönüş yapayım o zaman...

yeni sürümü flaşladım önce görür görmez ancak sorun devam ediyor. linkini paylaştığım fixlenmiş sürümü paylaşınca sıkıntısız yaptı wipe, ha yine; \'/system\' bağlanamıyor (invalid argument) diye bir hata verdi ama anladığım kadarıyla sistemi de silmiş olmadan kaynaklı bir problem gibi algıladım. başka bir şeyse bilemiyorum tabi.

austata

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Oğuz
Cihazım
Mİ Note 3
Konular
1
Hocam yeni sürüm bugünmü ekliyorsunuz yarını

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52

Escobar1945

Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
MULTİROM 7.3.9 link eklendi iyi günlerde kullanın...

Xiaomi Redmi Not 3 MULTİROM 7.3.9

Üst Alt