- Adım
- Halil İbrahi
- Cihazım
- s4
- Konular
- 0
Hocam iyi forumlar bir şey sorucam ben bu romu kullanıyorum da xposed nasıl kurabiliriz telefona ?
Xposed desteklemiyor hocam Türkçe dilde kursaniz bile sürekli hata alırsınız Türkçe ile sorunları var xposedin bütün sürümler ve cihazlar icin geçerli bu yapacak bir şey yok duzeltemediler bu sorunu solarwarez ilgilenmiyor maalesef...Hocam iyi forumlar bir şey sorucam ben bu romu kullanıyorum da xposed nasıl kurabiliriz telefona ?
Hocam MULTIROM ekibi ücretli destek alarak haftalık yada stabil sürümler veriyor desteklenen diller içersinde olan ülkelerden .. Türkçe dil için istek de bulundum fakat dediğim gibi arz ve talebe göre cevap veriyorlar şimdilik mümkün değil....şu multiromla iletişime geçsen romlarına Türkçe'yi de ekleseler millette bu kadar uğraşmasa![]()
Çok uğraştırdı ama sonuç güzel oldu hocam teşekkürler ...Hocam global rom yapmışsın![]()
Üstad eline sağlık şimdi indiriyorum7.2.16 sürüm link eklendi ve tüm xiaomi eu dilleri ile full language pack...
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi günlerde kullan hocam yalnızca bildirim paneli için fix yapacağımız (×) altta oluyordu şimdi sağ köşede kullanıma engel değil ama yinede yapacağım inşallah elimden geldiğince...Üstad eline sağlık şimdi indiriyorum