Yardım Epic rom bı bakar mısınız?

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
2 sorum var
1. Epic romda veri hızı gösterme aktif edince wifi deki indirme hızı göstermiyor
2.si epic romu kurdum mi uygulamaları geldi ve başlatılamiyor diyor ve silinmiyor nasıl halledebilirim. Herkes de var mı bu

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
hangi sürüm MIUI 10 epic rom mu kurdunuz? ve temiz kurulum yaptınız mı? biraz açıklayıcı anlatır iseniz daha faydalı olacaktır

Oyla:

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi sürüm MIUI 10 epic rom mu kurdunuz? ve temiz kurulum yaptınız mı? biraz açıklayıcı anlatır iseniz daha faydalı olacaktır
Yok MIUI 9. Epic romun MIUI 10 yok sanırım 9.5.40 sürümü . Wifi sorununu hallettim.Ama garip mi programları var açılmıyor üstelik

Oyla:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
cihazi root yapip işe yaramayan programları silebilirsin twrp - root nasıl yapacağını bilmiyor isen Sitede var bu göz at

Oyla:

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Uzunca bir süredir epic 9.5.4 u kullanıyorum. Başka tonları deneyip tekrar sıfırdan epic romu kuruyorum. Mi cloud dan yediğimi yüklüyorum. Bu zamana kadar bir sorun yaşamadım uygulamalarda. Temiz kurulum yapmamis olabilir misiniz? (Twrp wipe seçenekleri,4temel wipe). Eski romdaki kalıntılar buna sebep veriyor olabilir

Oyla:

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzunca bir süredir epic 9.5.4 u kullanıyorum. Başka tonları deneyip tekrar sıfırdan epic romu kuruyorum. Mi cloud dan yediğimi yüklüyorum. Bu zamana kadar bir sorun yaşamadım uygulamalarda. Temiz kurulum yapmamis olabilir misiniz? (Twrp wipe seçenekleri,4temel wipe). Eski romdaki kalıntılar buna sebep veriyor olabilir
Temiz kurulum yaptım ama restore Edip datayi geri yükledim ondan olabilir miki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabaha kadar boşta yüzde 10 kusur şarj yemiş senin öyle mi birde boşta ne kadar ram kalıyor

Oyla:

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
4gb lik modeli kullanıyorum. Boşta kalan bellek miktarına hiç bakmadım ama sabaha kadar %7 -8 iniyor bende de. Sorun değil etmiyorum. Aksami çıkartıyor herturlu.

Oyla:
Üst Alt