Aynı durum bendede var.Ben kullanıyorum 2 gündür falan sıkıntı görmedim henüz çalışmayan herhangi birşey vs.
Sadece Magisk üstünden SafetyNet kontrolü yapınca yanıt geçersiz diye uyarı veriyor romdanmı bilemiyorum.![]()
8.8.23 çıktımı epic rom için. 8.8.16 kullanıyorum. Şimdilik memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı durum bendede var.
Hocam Epic romu sormuş. Epic rom kullandıysanız bilgi verebilirsiniz. Kullanmadıysanız lütfen gereksiz mesajlar ile konuları kirletmeyelim. Sizin mesajınız ile alakalı bir soru yok çünkü konuda.En stabil rom her zaman Stable olandır. Global romlar için yüzlerce yazılım uzmanı çalışıyor üzerinde ve dünya çapında Beta'ya çıkıyor. Bug takip sistemi var. Stableden şaşmamak lazım. Belki Beta da olabilir. 1-2 ay sonra o da Stable olacak zaten.
Son 2-3 romda bende de aynısı çıkıyor ama sorun olmuyor....Ben kullanıyorum 2 gündür falan sıkıntı görmedim henüz çalışmayan herhangi birşey vs.
Sadece Magisk üstünden SafetyNet kontrolü yapınca yanıt geçersiz diye uyarı veriyor romdanmı bilemiyorum.![]()
Magisk varsa, magisk üzerinden kurunBirde bu son sürümde viper4android olmadı yükleyemedim ya deli oldum.Dün neredeyse yarım günümü harcadım netteki bütün çözümleri denedim olmadı driverı kuramadım bir türlü pes ettim bende.
![]()
Magisk varsa, magisk üzerinden kurun