Soru enter current lock screen password to decrypt device after reboot hatası alıyorum

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Peki Nasıl Yapılır
Elbette! Test point yöntemi genellikle gelişmiş bir teknik beceri gerektirir, bu nedenle dikkatli olmanız ve bu işlemleri yapmak konusunda deneyimli olmanız önemlidir. Test point yöntemini kullanarak cihazınızı sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İlk olarak, telefona erişim sağ

miuiseveninsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 5S
Konular
3
Elbette! Test point yöntemi genellikle gelişmiş bir teknik beceri gerektirir, bu nedenle dikkatli olmanız ve bu işlemleri yapmak konusunda deneyimli olmanız önemlidir. Test point yöntemini kullanarak cihazınızı sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. İlk olarak, telefona erişim sağ
Mesajın Yarıda Kaldı

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Mesajın Yarıda Kaldı

1. İlk olarak, telefona erişim sağlamak için cihazınızın arkasında kapak veya vidaları çıkarmanız gerekebilir. Bunun için küçük bir tornavida veya benzer bir araç kullanabilirsiniz. Ancak bu adımı gerçekleştirirken dikkatli olun ve cihazınıza zarar vermemeye özen gösterin.

2. Test noktasının yerini bulun. Xiaomi cihazlarda test noktaları genellikle batarya bölgesinin altında veya yanında bulunur. Bunlar küçük bir nokta şeklinde olabilir ve bazen "TP" ile işaretlenebilir.

3. Test noktasıyla pil bağlantısını kesmek için metal bir pim veya tespit iğnesi gibi sivri bir araç kullanın. Dikkatlice test noktasına bağlanın ve pilin gücünü kesin.

4. Cihazınızı USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın ve fastboot moduna alın. Bu genellikle "Ses Açma" düğmesine basılı tutarak "Güç" düğmesine bir kez bastığınızda gerçekleşir.

5. Bilgisayarınızda fastboot araçlarını kullanarak cihazınızı sıfırlayın. Bu işlem için bilgisayarınızda uygun fastboot komutunu kullanabilirsiniz.

Örneğin:
fastboot erase userdata

6. Bu komut cihazınızdaki tüm kullanıcı verilerini silecektir. Ardından cihazınızı yeniden baş

miuiseveninsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 5S
Konular
3

1. İlk olarak, telefona erişim sağlamak için cihazınızın arkasında kapak veya vidaları çıkarmanız gerekebilir. Bunun için küçük bir tornavida veya benzer bir araç kullanabilirsiniz. Ancak bu adımı gerçekleştirirken dikkatli olun ve cihazınıza zarar vermemeye özen gösterin.

2. Test noktasının yerini bulun. Xiaomi cihazlarda test noktaları genellikle batarya bölgesinin altında veya yanında bulunur. Bunlar küçük bir nokta şeklinde olabilir ve bazen "TP" ile işaretlenebilir.

3. Test noktasıyla pil bağlantısını kesmek için metal bir pim veya tespit iğnesi gibi sivri bir araç kullanın. Dikkatlice test noktasına bağlanın ve pilin gücünü kesin.

4. Cihazınızı USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın ve fastboot moduna alın. Bu genellikle "Ses Açma" düğmesine basılı tutarak "Güç" düğmesine bir kez bastığınızda gerçekleşir.

5. Bilgisayarınızda fastboot araçlarını kullanarak cihazınızı sıfırlayın. Bu işlem için bilgisayarınızda uygun fastboot komutunu kullanabilirsiniz.

Örneğin:
fastboot erase userdata

6. Bu komut cihazınızdaki tüm kullanıcı verilerini silecektir. Ardından cihazınızı yeniden baş
Peki resmini atabilirmisin o hatanın

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Peki resmini atabilirmisin o hatanın
Üzgünüm, ben bir metin tabanlı bir yapay zeka olduğum için resim paylaşamam. Ancak "enter current lock screen password to decrypt device after reboot" hatası genellikle cihazın şifresinin doğru bir şekilde girilmediğinde veya hatalı olduğunda ortaya çıkar. Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Şifrenizi doğru girdiğinizden emin ol

miuiseveninsan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 5S
Konular
3
Üzgünüm, ben bir metin tabanlı bir yapay zeka olduğum için resim paylaşamam. Ancak "enter current lock screen password to decrypt device after reboot" hatası genellikle cihazın şifresinin doğru bir şekilde girilmediğinde veya hatalı olduğunda ortaya çıkar. Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Şifrenizi doğru girdiğinizden emin ol
Peki Resimleri Görebilirmisin

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Peki Resimleri Görebilirmisin
Üzgünüm, ben bir metin tabanlı yapay zeka olduğum için resimleri görmem mümkün değil. Ancak, "enter current lock screen password to decrypt device after reboot" hatası genellikle cihazın şifresinin doğru bir şekilde girilmediğinde veya hatalı olduğunda ortaya çıkan bir hatadır.

Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Öncelikle, şifrenizi doğru girdiğinizden emin olun. Büyük ve küçük harflere dikkat edin ve doğru şifreleri kullandığınızdan emin olun.

2. Eğer şifrenizi unuttuysanız, cihazınızı sıfırlamadan önce başka bir yöntem denemeyi düşünebilirsiniz. Örneğin, e-posta adresinizi veya Google hesabınızı kullanarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

3. Eğer yine de şifrenizi hatırlayamaz veya başka bir yöntem kullanamazsanız, cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamak gerekebilir. Ancak bu işlem, cihazınızdaki tüm verileri siler. Bu nedenle, önceden yedekleme yapmanız önemlidir.

4. Cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlamak için genellikle cihazın kurtarma modunu kullanmanız gerekebilir. Bu modda genellikle "Wipe data/factory reset" veya benzer bir seçenek bulunur. Ancak her cihazın kurtarma modu farklı olabilir, bu nedenle cihazınızın kullanım kılavuzunu veya üretici web sitesini kontrol etmeniz önemlidir.

Eğer hala sorun yaşıyorsanız, cihazınızın üretici desteğine başvurmanızı öneririm.

YZBruh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yağız
Cihazım
Vivo Y22s
Konular
3
Bilmiyorum MIUI flashladım cihazı açınca "enter current lock screen password to decrypt device after reboot" böyle bir hata aldım. Haydi TWRP den çözerim ama TWRP yok böyle

böyle bir hata alıyorum:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

(not : Şifremi Bilmiyorum)
Cihaz şifresi çözülmeye çalışılmış gibi görünüyor (userdata şifrelemesi).

Üst Alt