Çözüldü Enpara root sorunu

Sharkoonxq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Note 14 Pro +
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Taiwan 1.0.6
Telefon Modeli
Xiaomi 14 Ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Magisk 30 sürümü yüklü yanına shamikoyuda kurdum reddetme lüstesinden işaretlesem ve magisk başka adla gizlesem bile enpara root algılıyor bunu nasıl çözebilirim ?

Çözüm
Folkpatch deneyin oldukça başarılı. Temelde apatch altyapısı var ama daha pratik bir kullanım sunuyor bana göre.
Ben şu an folkpatch + folkpatch'in otomatik hide ayarı + karious toolbox üçlemesi kullanıyorum ve henüz hiç root veya bl açığını yakalayan uygulama olmadı 😅

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Elbette. Zygisk Next ve Lsposed modüllerini kurarsanız kullanabilirsiniz.
Diğer modüllerin daha uyumlu çalışması ve sorun yaratmaması için ayarlardan folk api'yi açmanız gerekli.
Bir de root tespitini önlemek için folkpatch hide özelliğini aktif edin.
Sonrasında geriye sadece integrity modülü, keybox veya karious toolbox ile play integrity sorununu çözmek kalıyor. Ardından en sıkıntılı bankalar bile sorunsuz çalışacaktır 😄
NOT: Bankalarda tamamen sorunsuz bir deneyim için stok rom kullanmanızı tavsiye ederim. Xiaomi.eu romda bile bazı banking applerde sıkıntı olabiliyor eu'nun custom rom imzaları olduğu için.
Eu romda bayadır sıkıntı yaşamıyordum da qnb de yeni yeni sıkıntı yapmaya başladı. Nasıl geçebilirim folkpatch'e, kurulumu nasıl ?

Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
28
Yok çözüm bulamadım"Meets_Strong_integrity. iki gündür uğraşmama rağmen geçemedim poxo x8 pro max'de. Enpara "en" tilt banka bu konuda.
İnfinix kullanırken üç yeşili alsam bile klon uygulama island ile açabiliyordum bunda hiçbir şekilde yemiyor.
eski bir redmi 9c var bootkilidi falan açık donanımsal kontrol mekanizması olmadığından direk açıyor.

öncelikle Meets_Strong_integrity işini çözmemiz lazım yüklemediğim modül, okumadığım çözüm kalmadı. Gemini ile akraba çıkmamıza da zaten az kaldı.Yada eski püskü bootkilidi kapalı cihaz alıp banka işlemlerini onunla halledeceğiz

Oyla:

Çveneburi4

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 17 Promx
Meslek
Private Driver
Konular
45
Yok çözüm bulamadım"Meets_Strong_integrity. iki gündür uğraşmama rağmen geçemedim poxo x8 pro max'de. Enpara "en" tilt banka bu konuda.
İnfinix kullanırken üç yeşili alsam bile klon uygulama island ile açabiliyordum bunda hiçbir şekilde yemiyor.
eski bir redmi 9c var bootkilidi falan açık donanımsal kontrol mekanizması olmadığından direk açıyor.

öncelikle Meets_Strong_integrity işini çözmemiz lazım yüklemediğim modül, okumadığım çözüm kalmadı. Gemini ile akraba çıkmamıza da zaten az kaldı.Yada eski püskü bootkilidi kapalı cihaz alıp banka işlemlerini onunla halledeceğiz
lsposed ile boorloader sppofer modülünü denediniz mi? Modülü kurun uygulamayı yükleyin lspoedden etkinleştirdikten sonra bootloader spoofer uygulaması içinden sistem çerçevesi ile birlikte sorun çıkaran uygulamarı işaretleyip deneyin

Ekli dosyalar

• app-release.apk
    1,3 MB · Görüntüleme: 0
Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
28
lsposed ile boorloader sppofer modülünü denediniz mi? Modülü kurun uygulamayı yükleyin lspoedden etkinleştirdikten sonra bootloader spoofer uygulaması içinden sistem çerçevesi ile birlikte sorun çıkaran uygulamarı işaretleyip deneyin

evet denedim tabiki. Onu yükleyince root tespit edip atmıyor ama bu seferde giriş yapamıyorum .Sorunun Meets_Strong_integrity kırmızı aldığımdan olduğunu düşünüyorum.
En kıyıda köşede çözümü denedim ama nafile.

Ben x8pro max'da boot kilidi açamadım internetim çok kötü altyapıya sahip olduğu için scriptler bile işe yaramadı. Root ihtiyacımdan dolayı 50 dolara kilit açtırdım ama usta "geçici olarak açılan kilittir kalıcı değildir. rom yükseltme vs yapma" dedi hatta toll ile güncelleme kapatıp sağolsun magisk'i de benim yerime halletti.
Şimdi apatch yada Ksun-Next'e uçup batırırsam benim 50 dolarda puff olur :)

Son düzenleme:
Oyla:

Rambo2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Konular
9
Ben folkpatch kurdum kaorios da kurdum ama enpara bana mısın demiyor. Halen daha uygulamaya basar basmaz root algıandı diyor nasıl çözebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam strong integrity geçmek için tricky store ve yurikey manager modülleri işe yarıyor ve rahatça geçebiliyorsunuz ya da sadece tricky store ve güncel keybox.xml de iş görür fakat enpara için yeterli olmuyor bütün integritylerin pass olması da. maalesef denedim ve olmadı

Son düzenleme:
Oyla:

kacaksevgilim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco F4 pro
Konular
28
Ben folkpatch kurdum kaorios da kurdum ama enpara bana mısın demiyor. Halen daha uygulamaya basar basmaz root algıandı diyor nasıl çözebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam strong integrity geçmek için tricky store ve yurikey manager modülleri işe yarıyor ve rahatça geçebiliyorsunuz ya da sadece tricky store ve güncel keybox.xml de iş görür fakat enpara için yeterli olmuyor bütün integritylerin pass olması da. maalesef denedim ve olmadı
Sanırım poco romundan kaynaklı üçüncü yeşili yakmıyor.Rom orjinal stok rom ama ne yaaprsam yapayım geçmiyor Yurikey vs defalarca kez denedim. Diğer bankalardan birisini çalıştırabilsem işcep gibi enpara.com'u kapatacağım zaten

Oyla:

foor.cun31

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
POCO F8 Ultra
Meslek
Night Auditor
Konular
19
Şu an muhtemelen güncel keyboxlar ban yemiş o yüzden 3 tik geçemiyoruz ama zaten bankacılık için 2 tik yeterli.
Ben de folkpatch ve kaorios kullanıyorum, ben de qnb enpara tüm bankalar sorunsuz çalışıyor şu an.
Folkpatchte folkpatch hide ayarını aktif ettiniz mi? Ve kaorios toolboxtaki ayarlarınızı güncellemeyi deneyin. Stok rom ise sorunun çözülmesi lazım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-07-04-02-31-45-830_com.kousei.kaorios.jpg
    Screenshot_2026-07-04-02-31-45-830_com.kousei.kaorios.jpg
    438 KB · Görüntüleme: 1
  • Screenshot_2026-07-04-02-33-40-081_me.yuki.folk.jpg
    Screenshot_2026-07-04-02-33-40-081_me.yuki.folk.jpg
    345,7 KB · Görüntüleme: 1
  • Screenshot_2026-07-04-02-33-07-269_com.finansbank.mobile.cepsube.jpg
    Screenshot_2026-07-04-02-33-07-269_com.finansbank.mobile.cepsube.jpg
    273,7 KB · Görüntüleme: 1
Oyla:
Üst Alt