Çözüldü Enpara root sorunu

Sharkoonxq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Note 14 Pro +
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Taiwan 1.0.6
Telefon Modeli
Xiaomi 14 Ultra
Bootloader Kilidi
Açık
Magisk 30 sürümü yüklü yanına shamikoyuda kurdum reddetme lüstesinden işaretlesem ve magisk başka adla gizlesem bile enpara root algılıyor bunu nasıl çözebilirim ?

Çözüm
Folkpatch deneyin oldukça başarılı. Temelde apatch altyapısı var ama daha pratik bir kullanım sunuyor bana göre.
Ben şu an folkpatch + folkpatch'in otomatik hide ayarı + karious toolbox üçlemesi kullanıyorum ve henüz hiç root veya bl açığını yakalayan uygulama olmadı 😅

djfarukk11

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Hallettim teşekkürler.
İsland kurdum iş profili açtım oraya enpara kurdum çalıştı. Ana uygulamasını da kaldırdım.Bir zamanlar enpara için root gizlemeye bile gerek kalmazdı hey gidi
İsland dediğiniz nedir ? Bi uygulama falan mı yoksa modül mü ?

Oyla:

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Hocam Magisk mi kullanıyorsunuz.
Eger öyle ise neden KsuNext Spofed kullanmıyorsunuz.Ekteki tüm bankalar sıkıntısız bende.

Hyperos 1-2-3 tr kullandım. 10 gündür Port Coloros 16.0.7 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Lsposed de var.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my PLK110 using Tapatalk

Oyla:

managerorea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orea
Cihazım
s24 ultra
Konular
0
Hallettim teşekkürler.
İsland kurdum iş profili açtım oraya enpara kurdum çalıştı. Ana uygulamasını da kaldırdım.Bir zamanlar enpara için root gizlemeye bile gerek kalmazdı hey gidi
çok teşekkürler 2 gündür kafayı yedirtti denemediğim şey kalmamıştı. demeterin şansı üzerinize olsun.

Oyla:

djfarukk11

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Hocam Magisk mi kullanıyorsunuz.
Eger öyle ise neden KsuNext Spofed kullanmıyorsunuz.Ekteki tüm bankalar sıkıntısız bende.

Hyperos 1-2-3 tr kullandım. 10 gündür Port Coloros 16.0.7 kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Lsposed de var.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Sent from my PLK110 using Tapatalk
Benim telefonda magisk var ve sıkıntı yok ama annemin telefonunda root bile yok ama uyarı veriyor enpara 😅 telefon note 11e

Oyla:

sero24522

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
M2101K6G
Meslek
Esnaf
Konular
4
Bende buna benzer zorun yaşıyorum
Kernelsu Next yüklü. Playstore sertifikalı. key güncel üç yeşil çıkıyor. Ama ne yaparsam yapayım iki gündür uygulamadan atıyor.
kaldırdım yeniden kurdum, lsposed mi yapıyor diye komple lsposed kaldırdım yok giriş yapmadan bir iki saniye içinde kapanıyor uygulama.
İşin garip yanı magisk ile rootlu mi9t pro'da sorunsuz çalışıyor.
Zaten kapatmaya yer arıyorum enpara'yı.
Root iel az sorun çıkartan banka varsa ona geçeyim gitsin
Keybox varmı elinizde ben 2 tane geçen buldum ama 3 tane geçen bulamadım

Oyla:

Mangineer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahoni
Cihazım
RedmiK60 12/512
Meslek
Mec. Engineer
Konular
6
Merhabalar bende de eu rom var. Magisk da sorun oluyordu enpara. Kernelsu kurdum bu sefer çoğu uygulama da çözüm oldu ama enpara da yine çözüm olamadı. Apatch e gecsem sorun çözülür mü ne diyorsunuz?

Oyla:

foor.cun16

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
POCO F8 Ultra
Meslek
Night Auditor
Konular
19
Merhabalar bende de eu rom var. Magisk da sorun oluyordu enpara. Kernelsu kurdum bu sefer çoğu uygulama da çözüm oldu ama enpara da yine çözüm olamadı. Apatch e gecsem sorun çözülür mü ne diyorsunuz?
Ksuyu henüz deneyimlemedim fazla bilgim yok ama apatchte normalde hiçbir problem olmuyor eğer integrityden 3 tik geçiyorsanız.
Sadece şöyle bir durum var bazı banking appler eu romla sıkıntılı çalışıyor veya hiç çalışmıyor atıyor vb. Bunun sebebi eu romun custom rom imzaları taşıması yani stok kadar temiz değil. Bende de mesela qnbde aynı durum olmuştu eudayken. Maaş hesabım olduğu için sırf bu yüzden stok globale geri döndüm ve şu an hiçbir problem yok.

Oyla:
Üst Alt