- Adım
- Emre Can
- Cihazım
- Mi 10T
- Meslek
- Yazılım Mühendisi
- Konular
- 75
- Konu Sahibi Konu Sahibi
akbank free'de kampanyalara katılırsanız ücret aldığını söylüyor (Artı taksit / Erteleme / Chip-para vb.) 8,80TL** yazmışlar altında dip not var.Neredeyse bütün bankaları aktif olarak kullandım axxes,neo ikilisi kadar chip kazanılabilicek banka görmedim tabiki bazı açıkları var internetten alışveriş felan olunca para harcamadan nasıl chip alınır gibi durumları var herneyse maaş müşterisiyken axxes platin kullanıyordum banka değişince aidatı yüksek oldugu için axxes free ye geçtim , tabiki platinin yerini tutmaz ama internetten harcama , market alışverişi , akaryakıt ve restoran harcamalarınız mevcutsa onun için bile free tercih edilebilir. Enparanın böyle bir kampanyası olmaz yok kitap bilmem nesinden bilmem kaç indirim senelerce onuda kullandım tek +sı belli bir miktara kadar aldıgın ürünü faizsiz taksite bölüyor vesselam çokta gerekli değil axxestede herşey taksitle heralde restoranda yemek yiyip taksit yapacak haliniz yoktur..
**Kampanyalardan alınan en yüksek ücrettir. Her kampanyanın katılım ücreti kampanya sayfası detaylarında yer almaktadır. 30 Mart 2020 itibarıyla geçerli olacaktır.