Yardım Engineering modeworld mode

Ceydakyci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyda
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.5.8
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum resmi note 8 pro ve bu telefonda engineer modda world moda girdim orda auto switch seçiliydi ben merak ettiğim için ltctg aldım ve benim IMEI baseband numarası falan silindi sonra tekrardan modem dosyasını flasladim ve geri geldi ama arama yaparken hücresel Ağa bağlanın sorunu vardı açtım baktım bu ltctg de kalmış band değiştiriyorum 21 de şuan mesela bilinmiyor diyor 17 yazınca ltctg oluyor digerlerini sevince bu hatayı veriyor rom attım baştan düzelmedi nvram data falan yedeklerini yükledim aynı robot atıp düzeltmeye çalıştım olmadı bu sorunu nasıl düzeltebilirim bilen bir kişi bana yardımcı olabilir mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-10-19-14-48-30-466_com.mediatek.engineermode.jpg
    Screenshot_2025-10-19-14-48-30-466_com.mediatek.engineermode.jpg
    165,2 KB · Görüntüleme: 9

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Ceyda sal artık şu telefonu bırak kurtulsun. :D
Kimse telefonu bu kadar kurcalamıyor maalesef.

Biraz araştırma yaptığımda XDA'da "Dünya Modu alanına 16 yazın ve Ayarla'ya tıklayın." şeklinde bir tavsiye gördüm bunu veya çeşitli alternatifleri deneyebilirsiniz

veya herhangi bir otomatik ayar butonu varsa onu kullanmak gerekir.

Elektronik cihazlarla ilgilenirken daima "Bir şey çalışıyorsa kurcalama" sözünü hayatımızın bir köşesinde tutmak gerekiyor.

Oyla:

Ceydakyci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyda
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ceyda sal artık şu telefonu bırak kurtulsun. :D
Kimse telefonu bu kadar kurcalamıyor maalesef.

Biraz araştırma yaptığımda XDA'da "Dünya Modu alanına 16 yazın ve Ayarla'ya tıklayın." şeklinde bir tavsiye gördüm bunu veya çeşitli alternatifleri deneyebilirsiniz

veya herhangi bir otomatik ayar butonu varsa onu kullanmak gerekir.

Elektronik cihazlarla ilgilenirken daima "Bir şey çalışıyorsa kurcalama" sözünü hayatımızın bir köşesinde tutmak gerekiyor.
Ahahahshshd ya ilk defa bir telefonu bu kadar kurcalama imkanım oldu değiştiricem zaten ama bunda meraklarık gitsin diye kurcalıyorum shdhdhdh bu arada dediklerini denedim olmadı rom falan atın diyordu orda yaptım yine olmadı yine de teşekkür ederim 😁

Oyla:
Üst Alt