Teşekkür ederim. Messenger içindeki reklamı engellemedi fakat tarayıcıda denedim engelleme başarılı çalışıyor. Sanırım uygulama içerisinde pek sağlıklı çalışamıyor.güncel yeni sürümü çıkar onuda güncelleye bilirsiniz ,
Teşekkür ederim. Messenger içindeki reklamı engellemedi fakat tarayıcıda denedim engelleme başarılı çalışıyor. Sanırım uygulama içerisinde pek sağlıklı çalışamıyor.
BU modül direk bir reklam engelleme değil google reklamlarını engelliyor , uygulama içindekiler zor adguard gibi uygulamalar gerekli ola bilir onlar için vpn tarzı ancak engellenir ,
Hocam redmi note 6 pro programı yükledim,terminal ile aktif ettim ama bu değişim yok!BU modül direk bir reklam engelleme değil google reklamlarını engelliyor , uygulama içindekiler zor adguard gibi uygulamalar gerekli ola bilir onlar için vpn tarzı ancak engellenir ,
Zamanında Note 2 kullanıyordum o zamanlar AdAway ile herşey engelleniyordu ama şuan son durumu nedir bilmiyorum
Bende web sitelerindeki reklamları engelledi.Hocam redmi note 6 pro programı yükledim,terminal ile aktif ettim ama bu değişim yok!
Bende web sitelerindeki reklamları engelledi.