Soru Endonezya ROM vs Hindistan ROM?

Spontini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco X3 Pro 8GB
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.2 Global Stable
Telefon Modeli
Poco X3 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, forumda gördüğüm kadarıyla Endonezya ROM daha sık kullanılıyor fakat bunun sebebini anlamış değilim çünkü gördüğüm kadarıyla Hindistan ROMlari daha sık güncelleme alıyor. Neden Endonezya ROM tercih etmeliyim?

Spontini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Poco X3 Pro 8GB
Konular
16
Google dan nedense nefret ediyorum arama, mesajlaşma ,arama motoru bile... hi~~ tavsiye Endonezya kurun... Tarayıcı için Via kullanabilirsiniz arkadaşlar, en hızlısı ve çok güzel ,siteleri Via tarayıcı ekranına simge olarak ekleyebiliyorsunuz ve çok kaliteli bir görüntü sunuyor, hayran kaldım tek tarayıcım..
Kiwi browser kullanıyorum, google chrome eklentileri kurulabildiği için uBlock Origin kurup ayarlarından TUR seçinde dizi sitelerindeki kanser reklamlardan bile arıtıyor tarayıcıyı

Oyla:

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

En ıyı en hafıf en hızlısı ve cevırı olması nedenıyle CM BROWSER yıllardır kullanıyorum uzerıne baska tanımam

Ve ayrıca tum xıaomı telefonlarımda ENDONEZYA rom dısında kullanmam hanımın telıne bıle yukledım :)

Oyla:

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Twrp ile mi yükleyeyim fastboot ile mi? Hangisi daha temiz olur? Yada hangisini tavsiye edersiniz.. Bu arada twrp gitti bende maalesef hindistan globali yüklerken... Acemilik olsa gerek..

Oyla:

kemal25.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
note 1
Konular
15
Hint rom yükledim mi9t ye nfc yok endenozya rom geri döndüm onda vardı birde hint romda gereksiz uygulama çok

Oyla:
Üst Alt