- Adım
- Emir
- Cihazım
- Redmi Note 11
- Konular
- 92
Rica ederim.Bilgi için teşekkür ederim , bootloader açılır açılmaz deneyeceğim
Rica ederim.Bilgi için teşekkür ederim , bootloader açılır açılmaz deneyeceğim
Xiaomi arama , mesaj ekranı olan Endonezya yada hindistan rom çıkmıyor mu, yada başka hangi romda xiaomi arama ekranı var bilgisi olan var mı?
TeşekkürlerMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediristediğin bütün özellikler bu romda mevcut tamamen miui arayüzü çok başarılı bende bunu kullanıyorum gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz
Rica ederim kardeşimTeşekkürler
Merhaba . Bu sürümü kurdum ama youtube ve youtube music çalışmıyor. Birdaha kurdum yine çalışmadı . Sizde durum nedir acaba?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediristediğin bütün özellikler bu romda mevcut tamamen miui arayüzü çok başarılı bende bunu kullanıyorum gönül rahatlığıyla yükleyebilirsiniz
Merhaba . Bu sürümü kurdum ama youtube ve youtube music çalışmıyor. Birdaha kurdum yine çalışmadı .Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: