Yardım Encrption ( veri şifreleme)

Erliks

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Resmi 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.3 kararlı
Telefon Modeli
Redmi 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba, ben bir şey danışmak istiyorum. Telefonumu satacağım fakat alacak kişinin silinen verilerimi geri getirebilmesinden şüpheleniyorum, bu durumu bertaraf etmek için ne yapmamı önerirsiniz ? Bir arkadaşım, telefonu fabrika ayarlarına döndürmeden önce verileri güvenlik menüsünden şifrelememi tavsiye etti fakat telefonumda böyle bir seçenek göremedim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Satıştan önce cihazdan mi hesabınızı kaldırdın, sonrasında recovery üzerinden wipe yapın. Başka işlem gerekmez.

Oyla:

Erliks

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Resmi 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıştan önce cihazdan mi hesabınızı kaldırdın, sonrasında recovery üzerinden wipe yapın. Başka işlem gerekmez.
Hocam yeterli olur mu gerçekten ? Çünkü işim gereği bir çok insanın dava dosyalarını indirip görüntüledim çekincem biraz bu yüzden... Arkadaşım istedi, biraz da ihtiyacı var yoksa hiç satmayacagım. Ona güveniyorum fakat o da satarsa sorun yaşamak istemiyorum. Bir de bahsettiginiz işlemi nasıl yapabilirim ?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam yeterli olur mu gerçekten ? Çünkü işim gereği bir çok insanın dava dosyalarını indirip görüntüledim çekincem biraz bu yüzden... Arkadaşım istedi, biraz da ihtiyacı var yoksa hiç satmayacagım. Ona güveniyorum fakat o da satarsa sorun yaşamak istemiyorum. Bir de bahsettiginiz işlemi nasıl yapabilirim ?
Bu konudan destek alabilirsiniz. İşlemler cihazınız içinde aynı şekilde işliyor.

Oyla:

Canny1913

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Canny
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Arkadaşlar merhaba, ben bir şey danışmak istiyorum. Telefonumu satacağım fakat alacak kişinin silinen verilerimi geri getirebilmesinden şüpheleniyorum, bu durumu bertaraf etmek için ne yapmamı önerirsiniz ? Bir arkadaşım, telefonu fabrika ayarlarına döndürmeden önce verileri güvenlik menüsünden şifrelememi tavsiye etti fakat telefonumda böyle bir seçenek göremedim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Şifreleme Şifreler ve güvenlik>Gizlilik>Şifreleme ve Kimlik bilgilerınde bulunuyor. Telefonu şifrele seçeneğinde Şifreli yazıyorsa zaten şifrelidir. Şifrelenmedi yazıyorsa üzerine tıklayarak şifreleyebilirsiniz.

Zaten yeni Android sürümlerinde telefon her sıfırlandığında otomatik şifreliyor kendini.

Oyla:
Üst Alt