Soru En stabili hangisi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Orangefox kullanıyorum. Stable R11.1_0_v2 versiyonu, en düzgün çalışan twrp hangisiyse onu yüklemek isterim.
Evet var.

Bu TWRP hem stabil hem de advanced kısmında safetynet fix modülü yükleme özelliği var. Bu TWRP üzerindeki modül eu 12.0.9 da safetynet geçiriyor. Kurulu tüm safetynet modüllerini kaldırıp Twrp üzerinden advanced kısmındaki safetynet fix kısmını çalıştırın.

Fevzihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fevzihan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Android 10 eu 12.0.9 bu konuda en iyisi.
Kernel ile daha iyi oluyor ama oyun yoksa kernel şart değil.

Eu 12.0.9 ile Global 12.0.9 arasında büyük bir fark var mıdır ? ben oyun için global yüklemeyi düşünüyorum.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Eu 12.0.9 ile Global 12.0.9 arasında büyük bir fark var mıdır ? ben oyun için global yüklemeyi düşünüyorum.
eu da Global tabanlı zaten. Öyle çok ciddi fark yok miui arama ve mesajlaşma var çöpler azaltılmış.

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
Evet var.

Bu TWRP hem stabil hem de advanced kısmında safetynet fix modülü yükleme özelliği var. Bu TWRP üzerindeki modül eu 12.0.9 da safetynet geçiriyor. Kurulu tüm safetynet modüllerini kaldırıp Twrp üzerinden advanced kısmındaki safetynet fix kısmını çalıştırın.
TWRP'yi yükledim sorun yok. Fixi yüklemeye çalıştım hata verdi olmadı

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
Magisk kuruluyken sorunsuz yüklemesi gerekir. Magisk kurulu, hazır mı?
Magisk kurmadım ben. Magisk kullanmıyorum bunun için kurmam gerekiyorsa kurarım ama. Magiski kurduktan sonra sadece bu paketi fixlemek yeterli mi yoksa magisk hide filan yapacak mıyız

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Magisk kurmadım ben. Magisk kullanmıyorum bunun için kurmam gerekiyorsa kurarım ama. Magiski kurduktan sonra sadece bu paketi fixlemek yeterli mi yoksa magisk hide filan yapacak mıyız
Magisk 23 kurup hide de yapın. Zaten aynı menüde Twrp'nin dahili olarak magisk kurma özelliği de var. Magiski kurun telefonu açın bir kere çalıştırıp hide ayarlarını yaptıktan sonra modülü kurun yeter. Play store ve Play hizmetlerinin verilerini silip yeniden başlatınca sorunsuz olur.

samochu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Ben Eu 12.0.9 kullanıyorum gayet sorunsuz ve stabil tavsiye ederim. Buna da Eu 12.5.4'ten geçtim yeni telefon almış gibiyim şuan. Sadece L1 sertifikası gitti. Safetynet geçemiyor ondan kaynaklanıyor galiba onu da nasıl düzeltebilirim bir sürü yöntemi var ama hangisi uyar bilmiyorum.
Hocam android 11 den direk bu sürüme yani android 10a geçmekte bir sıkıntı yaşamadınız değil mi? Birde twrp ile nasıl geçtiniz tarfi edebilir misiniz ?

Fevzihan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fevzihan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
eu da Global tabanlı zaten. Öyle çok ciddi fark yok miui arama ve mesajlaşma var çöpler azaltılmış.
Peki halihazırda Global rom bulunan cihazıma eu 12.0.9 rom u direkt atabiliyor muyum, yoksa ekstra işlem gerekiyor mu ve MIUI telefon programında arama kaydetme var mıdır ? (cihaz kilidini 3 gün sonra açıyorum yani ilk rom atma deneyimim olacak) teşekkürler.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Peki halihazırda Global rom bulunan cihazıma eu 12.0.9 rom u direkt atabiliyor muyum, yoksa ekstra işlem gerekiyor mu ve MIUI telefon programında arama kaydetme var mıdır ? (cihaz kilidini 3 gün sonra açıyorum yani ilk rom atma deneyimim olacak) teşekkürler.
Evet çağrı kaydı dahili olarak var. Cihazınıza Twrp kurup ınstall kısmından romu yüklemeniz yeterli. Ancak iyi bir performans istiyorsanız her şeyi silmeniz gerekecek. Bundan kaçış yok zaten BL kilidi açılırken cihazdaki her şey silinir. Siz yine romu kurduktan sonra tekrardan full wipe yapın twrp ile.

Üst Alt