Peki stock Roma dönmek için ne yapacağım. Twrp vs kaldırmak istesem ? Kısacası servise yollarken ne yapacağımİnceleme - Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları
Stock MIUI Global ve Beta Rom'lar Cihazlarında BL (Bootloader) Kilidini açmış ve TWRP yüklemiş kullanıcılar için daha geniş bir Rom yelpazesi bulunmaktadır. İlave özelliştirmelerle süslenmiş MIUI Bazlı Custom romlardan bazıları aşağıdakilerdir. (Benim tanıttıklarım ise en popüler olanlar...forum.miuiturkiye.net
Fastboot rom yükleyebilirsiniz.Peki stock Roma dönmek için ne yapacağım. Twrp vs kaldırmak istesem ? Kısacası servise yollarken ne yapacağım
Miui 12 ay sonuna kadar gelecek deniyor. Beklemek mi lazım yoksa sence atayım mı romuMiui 12 eu stabil surumu yeterince iyi bi kac ufak tefek hata dışında.
Şuan 20.9.3 eu beta surumundeyim. Stabile gore daha iyi. Hız kararlılık açısından kullandığımın en iyisi diyebilirim. Geçişler hızlı. Kararli bi sürüm. Hemen hemen en son yenilikleri barındıran güzel bi versiyon.
Miui 12 ay sonuna kadar gelecek deniyor. Beklemek mi lazım yoksa sence atayım mı romu
Kilidi açtım öyle bekliyorumHocam telefon kayitli değil mesaja dönüş yapamıyorum.
Bootloader kilidi açıksa beklemeye gerek yok ama kilitliyse bir sey diyemem. Miui 12 hem tasarımsal yenilikleri hem de animasyonlariyla gayet guzel bana kalırsa.
Telefonu ciktigi ilk hafta aldim en fazla bir ya da iki ay stock rom ile kullandim o yuzden suanki stock rom performansi hakkında bilgim yok. Zaten global rom rootlayip gereksiz uygulamalari silmeden kullanilmaz benim gozumde. Eu rom kullanma sebebim bu gereksiz şeylerden arindirilmis nispeten daha hafif bi miui sürümü.
Miui 12 stabil eu surumunu ve beta eu surumunu denedim. 20.9.3 sürümü suan icin favorim. Artik kolay kolay guncelleme yapmam ugrasmam rom denemeleriyle.
Eger tecrubeli degilseniz beklemekte fayda var. Bootloop olma, cihazin sifrelenmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz çünkü.
Stock rom atıp kilidi kapatabiliyoruz zaten bende atsam mı diye düşünüyorumHocam telefon kayitli değil mesaja dönüş yapamıyorum.
Bootloader kilidi açıksa beklemeye gerek yok ama kilitliyse bir sey diyemem. Miui 12 hem tasarımsal yenilikleri hem de animasyonlariyla gayet guzel bana kalırsa.
Telefonu ciktigi ilk hafta aldim en fazla bir ya da iki ay stock rom ile kullandim o yuzden suanki stock rom performansi hakkında bilgim yok. Zaten global rom rootlayip gereksiz uygulamalari silmeden kullanilmaz benim gozumde. Eu rom kullanma sebebim bu gereksiz şeylerden arindirilmis nispeten daha hafif bi miui sürümü.
Miui 12 stabil eu surumunu ve beta eu surumunu denedim. 20.9.3 sürümü suan icin favorim. Artik kolay kolay guncelleme yapmam ugrasmam rom denemeleriyle.
Eger tecrubeli degilseniz beklemekte fayda var. Bootloop olma, cihazin sifrelenmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz çünkü.
Deneyebilirsiniz hocam yedekleme yapip. Beta sürüme gececekseniz gectikten sonra format data yapmaniz lazım telefondaki hersey silinecektir bilginiz olsun.Kilidi açtım öyle bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stock rom atıp kilidi kapatabiliyoruz zaten bende atsam mı diye düşünüyorum
İşlemeleri eksiksiz yapmak için destek almak mantıklı olacakDeneyebilirsiniz hocam yedekleme yapip. Beta sürüme gececekseniz gectikten sonra format data yapmaniz lazım telefondaki hersey silinecektir bilginiz olsun.