Kardeş bir değişiklik varmı?Merhabalar bende aynı sorunu yaşadım şuan dediğiniz gibi yapıyorum faydasını paylaşacağım
Merhabalar bende aynı sorunu yaşadım şuan dediğiniz gibi yapıyorum faydasını paylaşacağım
Ben şuan bu sonucu oyun oynayarak alıyorum 5saat ekran süresi oyunuz olursa 8 9 saat falan oluyorBen de sorun yok ama paylaşacağım resimler kıyaslama yapmanız açısından size yardımcı olur belki.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben bataryaya dikkat etmedim yaparken şarjım kaçtı bilmiyorum hocam deneyin bi zararı olmaz 5 dakikanızı alır sadeceOzaman bende yapıyorum ama şarjı full dolumu güncelleyim? Şimdi 50%
Var yani ilk güncelleme yaptığımda şarjın biraz gittiğine şahit oldum ayrıca cihazım daha 1 aylık yeni aldım mi'den böyle olması anormal dedim burada ki yorumlardan dedikleri gibi tekrar yükledim düzeldiKardeş bir değişiklik varmı?
Niye böyle olsunki???Ne yazacağımı bilemedim şimdi.
Çok iyi olmuş ben faydalı olacağını düşünüp denemiştim faydası oldu size de faydası olduğuna göre yanlış algılamamışım gerçekten işe yarıyor oldugunu görmek güzelVar yani ilk güncelleme yaptığımda şarjın biraz gittiğine şahit oldum ayrıca cihazım daha 1 aylık yeni aldım mi'den böyle olması anormal dedim burada ki yorumlardan dedikleri gibi tekrar yükledim düzeldi