Soru En Memnun Olduğunuz A11

Alhyprn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Null
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Meslek
Konular
10
Arkadaşlar Android 12'nin arayüz tasarımını beğenmedim. Arros OS 12 yüklü ve bir takım sorunlar çıkınca Android 11'e geri dönmek istiyorum.
Şu zamana kadar en memnun olduğunuz Android 11'i söyleyebilirseniz sevinirim.

malisimsek

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Arrow
Paranoid
Spark
CrDroid

Yuspedile

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Ginkgo
Konular
4
ArrowOs 10'dan bir türlü kurtulamadım. Zibilyon tane Android 11-12 deniyorum en sonunda yine buna dönüyorum. MIUI zaten hiç sarmıyor beni. Eu romları bile kasım kasım kasıyor cihazda ne kadar temiz kurulum da yapsan. Şu rom gibi bir tane bulamadım daha. Arrow'un 11'ini denedim, font changer modülü sıkıntı çıkardı geri döndüm tekrardan.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Arkadaşlar Android 12'nin arayüz tasarımını beğenmedim. Arros OS 12 yüklü ve bir takım sorunlar çıkınca Android 11'e geri dönmek istiyorum.
Şu zamana kadar en memnun olduğunuz Android 11'i söyleyebilirseniz sevinirim.
Bence en önde CrDroid, LineageOS,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ArrowOs 10'dan bir türlü kurtulamadım. Zibilyon tane Android 11-12 deniyorum en sonunda yine buna dönüyorum. MIUI zaten hiç sarmıyor beni. Eu romları bile kasım kasım kasıyor cihazda ne kadar temiz kurulum da yapsan. Şu rom gibi bir tane bulamadım daha. Arrow'un 11'ini denedim, font changer modülü sıkıntı çıkardı geri döndüm tekrardan.
ArrowOS ' da sadece Font Changer yüzünden mi geri döndünüz, yoksa başka nedenler de varmıydı ?

Yuspedile

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Ginkgo
Konular
4
Bence en önde CrDroid, LineageOS,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ArrowOS ' da sadece Font Changer yüzünden mi geri döndünüz, yoksa başka nedenler de varmıydı ?
Aynen hocam Android11'indeyken Viper4Android, Safetynetfix her şeyi kurdum sıkıntısızca. Font manager kurayım dedim başıma gelmeyen kalmadı. Halbuki daha önceden kullandığım bir modül.

İlk kurmayı denediğimde kendi kendini iki kere flaşladı Magisk'ten. Neyse dedim aldırmadım pek, sonra termux üzerinden kodları yazıyorum, font değiştireceğim diyorum. açılan sayfada fontların adı çıkması gerekirken service temporarily unavaible yazdı. Dedim herhalde güncelleme falan yapıyorlardır diye sitesine girdim hâlâ son sürüm değişmemişti. Baktım olmuyor firmwareyi aşağı çekeyim bari de Android 10'a geri döneyim dedim hop, telefon gitti.

Akşam arkadaşın yanına gideceğim EDL moda sokması lazım bunu. Akşama kadar düzgün CAF'lı Android 11 veya 12 bakıyorum artık yıldım 1 buçuk yıldır aynı romu kullanmaktan. Oyun oynayan birisi değilim o yüzden batarya benim için daha önemli. Maalesef piyasadaki çoğu romun içini doldurmuşlar da doldurmuşlar. Arrow 10 gerçekten güzel on numara rom ama birkaç ay geçtikten sonra kafayı yiyebiliyor bazı uygulamalarda. Misal arama gelince aramanın geldiği ekran görünmüyor, telefon çalmaya devam ediyor. Ne çağrıyı alabiliyorsun ne de meşgule atabiliyorsun. Bazen de arayüzünde donmalar oluyor. Açılan uygulamaları açmamaya başlıyor vs.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Aynen hocam Android11'indeyken Viper4Android, Safetynetfix her şeyi kurdum sıkıntısızca. Font manager kurayım dedim başıma gelmeyen kalmadı. Halbuki daha önceden kullandığım bir modül.

İlk kurmayı denediğimde kendi kendini iki kere flaşladı Magisk'ten. Neyse dedim aldırmadım pek, sonra termux üzerinden kodları yazıyorum, font değiştireceğim diyorum. açılan sayfada fontların adı çıkması gerekirken service temporarily unavaible yazdı. Dedim herhalde güncelleme falan yapıyorlardır diye sitesine girdim hâlâ son sürüm değişmemişti. Baktım olmuyor firmwareyi aşağı çekeyim bari de Android 10'a geri döneyim dedim hop, telefon gitti.

Akşam arkadaşın yanına gideceğim EDL moda sokması lazım bunu. Akşama kadar düzgün CAF'lı Android 11 veya 12 bakıyorum artık yıldım 1 buçuk yıldır aynı romu kullanmaktan. Oyun oynayan birisi değilim o yüzden batarya benim için daha önemli. Maalesef piyasadaki çoğu romun içini doldurmuşlar da doldurmuşlar. Arrow 10 gerçekten güzel on numara rom ama birkaç ay geçtikten sonra kafayı yiyebiliyor bazı uygulamalarda. Misal arama gelince aramanın geldiği ekran görünmüyor, telefon çalmaya devam ediyor. Ne çağrıyı alabiliyorsun ne de meşgule atabiliyorsun. Bazen de arayüzünde donmalar oluyor. Açılan uygulamaları açmamaya başlıyor vs.
Bir daha Font değiştirmek isterseniz " Fonster"" isimli font değiştiriciyi bir denemenizi öneririm. Her Rom ve sürümde çalışmıyor deniliyor ama bu güne kadar kurduğum Rom sürümlerinde çalışmamazlık hiç yapmadı. Arzu ederseniz internette bulup deneyebilirsiniz. Font konusunda ben her zaman" Roboto" Fontu tercih ediyorum, yazıları çok düzgün gösteriyor. Tabii bu herkese göre değişebilir, zevk meselesi...

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Magiskten tek font flashlamak yetmiyor mu sizin modüllerin farkı nedir?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Belki de o modül ile istediği fontu temin edemiyordur, olasılıkla !

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Belki de o modül ile istediği fontu temin edemiyordur, olasılıkla !
Benim kastım sizin yüklediğiniz font modüllerinin farkı ne idi? Bunu ünlem ile tamamlamaya gerek yoktu. Ayrıca çoğu font magisk olarak bu forumda veya telegram da var.

Yuspedile

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Ginkgo
Konular
4
Anlık sıkıntı oldu galiba şu an kurdum sıkıntısız çalışıyor ama galiba bu Arrow A11'i de salacağım. Android 10'da olan flicker sorunu hala devam ediyor ve görüntü olarak adamın canını sıkıyor. Bir uygulamadayken üst çubuğu indirince arkaplan titriyor sürekli o sorun. Ahım şahım bir şey değil ama diğer romlara şans vereceğim.

Üst Alt