Android 10 mu kullanıyorsun?Hangi sürüm?Suan bende eu romdayim hic bir sikinti yok güzel akıcı heleki google uygulamalari yok şükür
Selamin aleykumSelam s. Kesinlikle mi room dan memnun değilim. EU.rom daha iyiymiş.Android 10 sürümünü yüklemek istiyorum. Beta 20.1.16 mı? Beta 20.1.21 olanı mı yüklemeliyim? Hangisi daha iyidir?
Bootloader kilidi açık , twrp veya orange fox recovery yüklü olması yeterlidir. Roota gerek yok direk bootloader açılıp recovery kurulduğu anda romu indirip yükleyebilirsinizSelamin aleykum
Yuklememiz icin cihazimizin rootlu ve bootloader kilidinin acik mi olmasi lazim yoksa bu soylediginiz romlar xiaominin orjinal romlari olup telefonun guncelleme kismindaki seceneklerinden guncelleme paketini secin kismindan zip olarak secip oyle yukleyebilecegimiz seyler mi bu eu romlar
Yani telefonun guncelleme paketini sec seceneginden zip olarak bu eu romu yukleyemiyoruz yani dogru mu anladimBootloader kilidi açık , twrp veya orange fox recovery yüklü olması yeterlidir. Roota gerek yok direk bootloader açılıp recovery kurulduğu anda romu indirip yükleyebilirsiniz
Aynen öyle .Yani telefonun guncelleme paketini sec seceneginden zip olarak bu eu romu yukleyemiyoruz yani dogru mu anladim
Klasör kasması stabilde de var beni de sinir ediyorEu beta rezalet şu klasör kasmasi deli ediyor beni miroom beta yükledim mis gibi çalışıyor cihaz mi 9
Aynen katılıyorumMi roomun sarji daha iyi gidiyor.eu romun sarji vasat