En İyi verim Alınan Rom

• Konbuyu başlatan frht
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 893

frht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
yok
Konular
5
Arkadaşlar Mi4 LTE 2/16 GB Yeni Aldım. Üzerinde gelen 4.4.4 Kitkat ve Miui 7.0 kararlı geldi. Telefona güncelleme yapmalımıyım yoksa olanımı kullanmamı önerirsiniz. Çoğu güncellemer telefonu yavaşlattığı ve pil süresinin kısaldığını söylüyor. Sizİn daha önce kitkat kullanıp daha iyi verim aldım daha fazla ekran süresi alıyorum değiniz varmı. Birde Suan 4 cekirdegi aktıf kullanabılıyorum kitkatta androıd surumu yukseltince 2 çekirdek çalısıyor denılıyor doğrumu bu ? Cevap verirseniz sevinirim

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
söylenenler aynen doğru kardeşim. ben şuan china beta son sürümdeyim telefonu ilk aldığımda çok iyi şarj ve hızı vardı şuan şarj durumu eskiye göre çok kötü ama hız olarak beğeniyorum

Oyla:

frht

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
yok
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
söylenenler aynen doğru kardeşim. ben şuan china beta son sürümdeyim telefonu ilk aldığımda çok iyi şarj ve hızı vardı şuan şarj durumu eskiye göre çok kötü ama hız olarak beğeniyorum
ozaman yükseltmemek dahamı mantıklı hız ve pil için . böylede yenilikleri kullanamıyorsun . miui 7 ıle miuı 8 arasında cok fark varmı acaba

Oyla:

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
ozaman yükseltmemek dahamı mantıklı hız ve pil için . böylede yenilikleri kullanamıyorsun . miui 7 ıle miuı 8 arasında cok fark varmı acaba

kardeşim ben güncellik seven biriyim hafta da bir yazılım değiştirip hangisinde bi tık daha hızlı kullanım sağlarım hesabı rom deneyen birisiyim öyle bi yazılımla aylarca veya babamlar gibi yıl devirmem yani ne bulursam yüklerim.Eğer sen ben stabil olsun aylarca kullanırım sarjım bi iki gün gitsin diyosan yükseltme bence.Yok eğer ben sürekli telefon basındayım sosyal medya vs elimden düşürmem dersen ben gibi yeniliklere açık ol yükselt yazılımını :) şu an lineage rom ve resurrection rom deniyorum mesela :D

Oyla:
Üst Alt