Öneriniz için teşekkür ederim.En iyi rom en stabil rom orjinal romdur. Oyun oynicam diyorsan modiyife edilmiş romlar var çok güzel deneyebilirsin. Kurtoğlu ustanın duzenledigi eu rom bence en iyi modifiye
NFC ile işim yok diyorsanız konuya göz atabilirsiniz. Şarj süresi ve oyun performansı çok iyidir. Detaylar konu içerisinde yer almaktadır.Yeni bootloader açtım , redmi note 9 pro , en iyi Rom hangisi benim için . Oyun performansı iyi olmalı
forum.miuiturkiye.net
joyeusu cihaza da olur demi hocamÖneriniz için teşekkür ederim.
NFC ile işim yok diyorsanız konuya göz atabilirsiniz. Şarj süresi ve oyun performansı çok iyidir. Detaylar konu içerisinde yer almaktadır.
Rom - MIUI 12.5 | KURTOGLU- EU BETA v2.1 | Redmi Note 9 Pro JOYEUSE Özel - Kendi Düzenlemem - Videolu Detaylı Açıklama
ÖNEMLİ : Rom sadece Joyeuse cihazlar içindir. Önceki paylaştığım KURTOGLU- Razer versiyonlarıyla benzerdir. Ama aynı değildir. Benzer içeriklere sahip çünkü önceki versiyonlar çok sevildiği için, aynı içerikleri ekleyerek romu düzenledim. Çok daha fazla özelleştirme ve içerik yer almaktadır ve...forum.miuiturkiye.net
Joyeuse için özel tasarladım zaten.joyeusu cihaza da olur demi hocam
Eğer yüklemediyseniz bekleyin bugün yenisini geliyor.joyeusu cihaza da olur demi hocam
Kurdum hocam , PUbg de iyi performans alıyorum , şarjida çok iyi gidiyor , ama süper duvar kağıdı yok hocam , eu romlarda vardı öncekinde , nasıl yapabilirimJoyeuse için özel tasarladım zaten.
Bunu da yüklerim hocamEğer yüklemediyseniz bekleyin bugün yenisini geliyor.![]()
Romu yükleyip denerseniz eğer, ana konuda iyi kötü tüm yönlerini belirtirseniz sevinirim. Sorun yaşarsanız da belirtmekten çekinmeyin lütfen. Eleştiriye açığım, hatam veya eksik yaptığım şeyler olabilir.Kurdum hocam , PUbg de iyi performans alıyorum , şarjida çok iyi gidiyor , ama süper duvar kağıdı yok hocam , eu romlarda vardı öncekinde , nasıl yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu da yüklerim hocam