Yardım En İyi Rom Hangisi?

ermenuss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
dsffsdafdsa
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.1 Kararlı (RGGMIXM)
Telefon Modeli
Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba ben M1906G7I modeli olan note 8 pro kullanıyorum. NFC özelliğini desteklemiyor diye söyleniyor ki ayarlara girdiğimde "nfc işlevini geri yükle" diye bir uyarı veriyor geri yüklemeyi elbette tamamlayamıyor.

Konuya gelecek olursak rom değişikliğine giderek nfc yi aktif edebilir miyiz, mümkünse hangi romu kullanmalıyım?

Sonuç olarak cihazların içerisinde nfc için gerekli malzeme var ise bir şekilde açılabileceğini düşünüyorum.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Romlar konusunda pek bilgi sahibi değilim açık konuşmak gerekirse. Bu sitedeki imei repair işleminden sonra verilen romları denemiştim. Suan ki ile açılmıştı telefon. Su an dediğimiz gibi Endonezya romu indirdim bugün kurulumunu gerçekleştireceğim bilgilendirmesini yapacağım. Yardım ve desteklerin için teşekkür ederim.

Eğer faydam dokunduysa ne mutlu bana. Umarım sorununuza çözüm olur

Oyla:

ermenuss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
dsffsdafdsa
Konular
1
Eğer faydam dokunduysa ne mutlu bana. Umarım sorununuza çözüm olur
Merhaba yardımın için çok teşekkür ederim öncelikle. Yedek almadır vs vakit bulamamıştım lakin az önce endonezya rom yükledim lakin nfc açma butonu üst kısımda var olarak görünüyor ama tıkladıgımda bır sey degısmıyor. ayarlardan baktıgımda "NFC işlevini geri yükle" yazıyor ve geri yükle yaptığımda hata veriyor yeniden dene diyor bu döngü devam ediyor bu sekilde. Totale bakacak olursak nfc olmasa telefonda göstermezdi kendini. Farklı birşeyden dolayı nfc acılmıyor geri yüklenmiyor vs. Bu konuda ne yapabiliriz.

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Merhaba yardımın için çok teşekkür ederim öncelikle. Yedek almadır vs vakit bulamamıştım lakin az önce endonezya rom yükledim lakin nfc açma butonu üst kısımda var olarak görünüyor ama tıkladıgımda bır sey degısmıyor. ayarlardan baktıgımda "NFC işlevini geri yükle" yazıyor ve geri yükle yaptığımda hata veriyor yeniden dene diyor bu döngü devam ediyor bu sekilde. Totale bakacak olursak nfc olmasa telefonda göstermezdi kendini. Farklı birşeyden dolayı nfc acılmıyor geri yüklenmiyor vs. Bu konuda ne yapabiliriz.
NFC donanımının bozuk olma ihtimalide var hocam, eğer rom degistirdiyseniz ve hala calismiyorsa belki sorun yazılımsal değil donanımsaldir

Oyla:

ermenuss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
dsffsdafdsa
Konular
1
NFC donanımının bozuk olma ihtimalide var hocam, eğer rom degistirdiyseniz ve hala calismiyorsa belki sorun yazılımsal değil donanımsaldir
Telefonu yurtdısından aldım evet ama 0 aldım. 0 cihazın nfc donanımının bozuk olma ihtimali ne kadar yüksektirki. İlk aldığım zamandan beri yok nfc india romu vardı ilk etapta belkı gelır dıye global roma döndum sımdıde endonezya. Kafayı yiyeceğim şu an çok işime yarayacak özelliği kullanamıyorum :(

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Telefonu yurtdısından aldım evet ama 0 aldım. 0 cihazın nfc donanımının bozuk olma ihtimali ne kadar yüksektirki. İlk aldığım zamandan beri yok nfc india romu vardı ilk etapta belkı gelır dıye global roma döndum sımdıde endonezya. Kafayı yiyeceğim şu an çok işime yarayacak özelliği kullanamıyorum :(
Telefon hangi ülkenin telefonu?

Oyla:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
tam olarak bunu rom değiştirdiğimiz halde nasıl görüyoruz bilmiyorum lakin ilk sanırım hindistan romu ile gelmişti.
Belki aldığınız ülkede NFC servisi yoktur o yüzden devredisidir diyeceğim de ne kadar dogru olur bilemedim hocam. Açıkçası pek fikrim yok

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Bazı modellerin ülkeye göre NFC olup olmaması değişkenlik gösteriyor. Örn sweet cihazının India versiyonunda NFC yok vs vs.
Ayarlar, telefon hakkında, tüm özelliklere girin model yerinde ne yazıyor böyle atar mısınız?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

ermenuss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
dsffsdafdsa
Konular
1
Bazı modellerin ülkeye göre NFC olup olmaması değişkenlik gösteriyor. Örn sweet cihazının India versiyonunda NFC yok vs vs.
Ayarlar, telefon hakkında, tüm özelliklere girin model yerinde ne yazıyor böyle atar mısınız?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba model M1906G7I olarak görünüyor.

Oyla:
Üst Alt