Size tavsiyem bu işlere fazla girmeyin hocam.Konuyu okursaniz telefonun bozulduğunu görebilirsiniz verdikleri kernelleri flasladiktan sonra boota düştü telefon..
Hocam haklısınız da bu sorun sadece masik romda ortaya çıkıyor hangi modülü flaslasam bootda kalıyor sıfırlamak zorunda kalıyorum.Size tavsiyem fazla bu işlere girmeyin hocam.
O zaman romu değiştirin hocam. Eu beta yükleyinHocam haklısınız da bu sorun sadece masik romda ortaya çıkıyor hangi modülü flaslasam bootda kalıyor sıfırlamak zorunda kalıyorum.
Kernel flaşlamadan önce Twrp de yedek alın hocam çünkü kernelin çıktığı veya güncellenme tarihi ile romun tarihleri uyuşmazsa veya kernel çok eski rom yeni ise veya tersine ise bootloopa düşersiniz o yüzden Twrp de boot kısmını yedekleyinHocam haklısınız da bu sorun sadece masik romda ortaya çıkıyor hangi modülü flaslasam bootda kalıyor sıfırlamak zorunda kalıyorum.
Üzerine rom yüklemenize rağmen mi düzelmedi ?Konuyu okursaniz telefonun bozulduğunu görebilirsiniz verdikleri kernelleri flasladiktan sonra boota düştü telefon..