Soru En iyi kameraya sahip Xiaomi telefonu hangisidir ?

hawk_2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hawk
Cihazım
yok
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
7Plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar Merhabalar,

Şu anda iphone 7 plus kullanmaktayım. Xiaomi telefona geçmeyi planlıyorum lakin redmi note6 proyu inceleme fırsatım oldu ne ön ne de arka kamerası hiç hoşuma gitmedi.

Bana önerebileceğiniz en iyi kameraya sahip xiaomi telefonu garantili olarak alacağım. Tavsiyelerinize açığım.

Teşekkür ederim.

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Hocam genel olarak xiaomi telefonlar samsung lara iphone lara nazaran ön kamerada nedense daha beyaz çekiyor güzellik modu tamamen kapatılsa bile arka kamera gerçeğe daha yakın kullanılan kamera lenslerinden kaynaklıda olabilir sonracığıma çeşitli rivayetler de var yok çin de insanlar özellikle kızlar selfie lerde beyaz çıkmayı seviyor yok baska bisey falan filan ama tabi cihazdan cihaza da farkediyor olabilir benim su zamana kadar gördüğüm bi iki xiaomi telefon oldu bide kendi kullandığım bir kaçta inceleme videosu izlemistim inceleyen arkadaşlarda benzer yorumlar yapmıştı yani kamera odaklı almak istiyorsan alacağın cihazın açılmışını bi eline al kamerasına bak icine sinerse öyle al

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
2500-3000 TL bandında alınabilecek bir kamera odaklı telefon önerileriniz var mıdır acaba ? Çünkü hemen almam gerekiyor. Teknosada karşılaştırdığımda güncel olarak görebildiğim HUAWEI MATE 20 LITE bunlardan bir tık daha iyiş kameraya sahip. Ama gönlüm xiaomi den yana lakin mi9 için bütçem yeterli değil.
Mate20lite kameraları çöp fiyatına göre mi8 tavsiye ederim kesinlikle 3bin TL civarı için

Oyla:

hawk_2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hawk
Cihazım
yok
Konular
1
Hocam şuana kadar üç tane ithalatçı garantili telefon aldım hiç sıkıntı yaşamadım. Sorun olmaz diye düşünüyorum yani bilen kişilere sor sen yinede
Hocam öncelikli olarak teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Delta mı ritzky mi olduğunu öğrenip ona göre bakayım ben en iyisi.
Mi mix3 alacaksan biraz daha bekle. 5G li Mi Mix3 çıkacak. hem bataryası eski versiyondan daha iyi.

Hocam sanırım yeni çıktığında bile bütçemi aşacak.
Hocam genel olarak xiaomi telefonlar samsung lara iphone lara nazaran ön kamerada nedense daha beyaz çekiyor güzellik modu tamamen kapatılsa bile arka kamera gerçeğe daha yakın kullanılan kamera lenslerinden kaynaklıda olabilir sonracığıma çeşitli rivayetler de var yok çin de insanlar özellikle kızlar selfie lerde beyaz çıkmayı seviyor yok baska bisey falan filan ama tabi cihazdan cihaza da farkediyor olabilir benim su zamana kadar gördüğüm bi iki xiaomi telefon oldu bide kendi kullandığım bir kaçta inceleme videosu izlemistim inceleyen arkadaşlarda benzer yorumlar yapmıştı yani kamera odaklı almak istiyorsan alacağın cihazın açılmışını bi eline al kamerasına bak icine sinerse öyle al

Dediğinizde haklısınız kamera dxomark a göre baktığımda bu fiyatlara malesef ülkemizde bundan başka ürün bulunmuyor sanırım. Mi8 i deneyebileceğim bir yer var mı acaba bildiğiniz ?

Oyla:

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
hawk_2 ama 5G'li alırsan bir daha 4-5 yıl telefon almaya ihtiyaç duymazsın.

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Hocam öncelikli olarak teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. Delta mı ritzky mi olduğunu öğrenip ona göre bakayım ben en iyisi.

Dediğinizde haklısınız kamera dxomark a göre baktığımda bu fiyatlara malesef ülkemizde bundan başka ürün bulunmuyor sanırım. Mi8 i deneyebileceğim bir yer var mı acaba bildiğiniz ?
Ben aşağı yukarı 1 sene önce özelliklerini çok beğendiğim suan kullandığım mi6 mı internetten alma cesareti gösteremedim hem marka olarak o zamanlar herkesçe çok bilindik değildi riske atma zaten ithalatçı garantililerde cok sıkıntı yaşanır cihaz sağlam gelse bile bi bozulsa garantisi yok biseyi yok kaldır at cöpe dediler tam yavaş yavaş umudumu kaybettiğim sıralar bi baktım 5m migros mi6 satıyor benim kafamdaki 6/128 seramik versiyondu normalde ama düz siyah 4/64 e bile kabuldüm seramik versiyonu varmı 6/128 soruma çalışanın 3 saniyede verdiği seramikte var cevabı 3 ömürlük heyecan sevinç fırtınasıydı benim için internet sitelerinde o zamanlar cihazın 4/64 versiyonu 2300 den aşağı değildi ben 6/128 lik ustelik seramik versiyonunu 2050 gibi güzel bir rakama almıştım .. hemde açık telefonu elime alıp deneyerek ve kendi aldığım telefonda fabrika veya taşınma hatasından kaynaklı kırık ekran ölü piksel gibi durumlar yaşanması durumununda direk yeni kutu açarız daha eline almadığın telefonu garantiye göndermeyiz kutuyu açtığımızda bir problem varsa anında değişim ama mağazadan çıktığın anda cihazın başına gelecekler senin sorumluluğun olur genede migros olarak garantiye göndermek istediğinde biz gönderiyoruz dediler cihazı açtık herhangi bi problem yok su zamana kadarda olmadı ..

Migros sürekli Xiaomi telefon satmıyor benimki mükemmel bir piyangoydu ama migros gibi mağazaları takip et derim

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10

Belirttiğiniz bütçede Türkiye Pazarında Alabileceğiniz en memnun edici cihazlar şüphesiz Xiaomi Mi8 ve Pocophone F1 dir.

Bütçeniz 3000 TL ye kadar ulaştığından size tavsiyem Mi8 dir.

Xiaomi cihazlar sunduğu performansa karşılık talep ettiği makul fiyatlar ile kullanıcısını hep mutlu etmiştir.

Mi8 cihazları deneyimlemek için Vadi ve Forum İstanbul AVM lerindeki Xiaomi Store lara veya Teknosa mağazalarına uğrayabilirsiniz.

Ancak alışverinizi İnternet üzerinden yapmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca Türkiye ' de resmi marka garantileri hariç çoğu İthalatçı Firma Garantileri çok iyi intiba bırakmasada aralarında en iyileri Delta ve KVK 'dır.
Fakat emin olun bu tür sorunlar tüm bu garantörlerde yaşanıyor.
Bu yüzden deneyim ve fikirlerime göre Resmi Marka Garantisi olmadığı sürece diğer garantör firmaların hiçbir farkı yoktur.

Yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz şimdiden hayırlı olsun hocam :)

Oyla:

hawk_2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hawk
Cihazım
yok
Konular
1
Ben aşağı yukarı 1 sene önce özelliklerini çok beğendiğim suan kullandığım mi6 mı internetten alma cesareti gösteremedim hem marka olarak o zamanlar herkesçe çok bilindik değildi riske atma zaten ithalatçı garantililerde cok sıkıntı yaşanır cihaz sağlam gelse bile bi bozulsa garantisi yok biseyi yok kaldır at cöpe dediler tam yavaş yavaş umudumu kaybettiğim sıralar bi baktım 5m migros mi6 satıyor benim kafamdaki 6/128 seramik versiyondu normalde ama düz siyah 4/64 e bile kabuldüm seramik versiyonu varmı 6/128 soruma çalışanın 3 saniyede verdiği seramikte var cevabı 3 ömürlük heyecan sevinç fırtınasıydı benim için internet sitelerinde o zamanlar cihazın 4/64 versiyonu 2300 den aşağı değildi ben 6/128 lik ustelik seramik versiyonunu 2050 gibi güzel bir rakama almıştım .. hemde açık telefonu elime alıp deneyerek ve kendi aldığım telefonda fabrika veya taşınma hatasından kaynaklı kırık ekran ölü piksel gibi durumlar yaşanması durumununda direk yeni kutu açarız daha eline almadığın telefonu garantiye göndermeyiz kutuyu açtığımızda bir problem varsa anında değişim ama mağazadan çıktığın anda cihazın başına gelecekler senin sorumluluğun olur genede migros olarak garantiye göndermek istediğinde biz gönderiyoruz dediler cihazı açtık herhangi bi problem yok su zamana kadarda olmadı ..

Migros sürekli Xiaomi telefon satmıyor benimki mükemmel bir piyangoydu ama migros gibi mağazaları takip et derim

Hocam en yakın zamanda migrosa gidip telefonu dediğiniz gibi elimealıp inceleyeceğim. Sizinki gerçekten piyango olmuş biraz bende o şans yok :D
Belirttiğiniz bütçede Türkiye Pazarında Alabileceğiniz en memnun edici cihazlar şüphesiz Xiaomi Mi8 ve Pocophone F1 dir.

Bütçeniz 3000 TL ye kadar ulaştığından size tavsiyem Mi8 dir.

Xiaomi cihazlar sunduğu performansa karşılık talep ettiği makul fiyatlar ile kullanıcısını hep mutlu etmiştir.

Mi8 cihazları deneyimlemek için Vadi ve Forum İstanbul AVM lerindeki Xiaomi Store lara veya Teknosa mağazalarına uğrayabilirsiniz.

Ancak alışverinizi İnternet üzerinden yapmanızı tavsiye ederim.

Ayrıca Türkiye ' de resmi marka garantileri hariç çoğu İthalatçı Firma Garantileri çok iyi intiba bırakmasada aralarında en iyileri Delta ve KVK 'dır.
Fakat emin olun bu tür sorunlar tüm bu garantörlerde yaşanıyor.
Bu yüzden deneyim ve fikirlerime göre Resmi Marka Garantisi olmadığı sürece diğer garantör firmaların hiçbir farkı yoktur.

Yapacağınız tercih ile alacağınız cihaz şimdiden hayırlı olsun hocam :)
hocam 2 cihazıda inceleme fırsatı bulursam ki inşallah olur ikisinden birisini alacağım. KVK garantili fiyatıyla arasında 300 TL farkediyor garantisi için verilir diye tahmin ediyorum. Ankarada ikamet ettiğim için deneme fırsatını teknosada bulurum gibime geliyor.
Beğendiğim cihazı internetten almayı planlıyorum bende.
İnşallah em yakın zamanda inceleyip birisini tercih edeceğim sizin söylediğiniz telefonlar içerisinden birini. Ama gönlüm mi8 den yana kasa şıklığından ötürü :)

Oyla:

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
Abim de ml mix 3 var. Bence en iyisi şuan o Google pixel 3 ten daha yüksek puan aldı fotoğraflarda. iPhone 7 kullanıyorsanız çok rahat farkı göreceksin

Son düzenleme:
Oyla:

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Arkadaşlar Merhabalar,

Şu anda iphone 7 plus kullanmaktayım. Xiaomi telefona geçmeyi planlıyorum lakin redmi note6 proyu inceleme fırsatım oldu ne ön ne de arka kamerası hiç hoşuma gitmedi.

Bana önerebileceğiniz en iyi kameraya sahip xiaomi telefonu garantili olarak alacağım. Tavsiyelerinize açığım.

Teşekkür ederim.
Hocam bekleme şansınız varsa fiyatı biraz düşünce kesinlikle mi mix 3 alın,kamerası çok iyiymiş. Ayrıca ben 3 tane ithalatçı garantili xiaomi telefon aldım, çok şükür bir arıza ve hata çıkmadı,xiaomi ler kolay kolay arıza vermiyor ama teknoloji şans işi, sizde çıkarsa bir şey diyemem.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hawk_2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hawk
Cihazım
yok
Konular
1
Hocam maddi açıdan bir problem yaşadım. Bu yüzden şu anlık mi 8 almaktan vazgeçtim.

2-3 aya kadar bu konuyu tekrar canlandıracağım :)

Oyla:
Üst Alt