Yardım En iyi ithalatçı garanti hangisi?

robinex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
note3 n9005
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
daha almadım
Telefon Modeli
almadım
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,

Bütçem yetmediği için kvk yada resmi garanti alamıyorum. Almayı düşündüğüm model mi a2 yada redmi note 5 ithalatçı garantili ikiside 1800 civarında. Garantisiz olarak 1500 civarında satılıyor ama imei atıyorlar ve cihazın kutusu açık olduğu için içimden almak gelmiyor. ve 200 tl daha fazla verip en azından ithalatçı da olsa bir garantisi olsun diye düşündüm. Global, delta ve ritzy garantili satılıyor sizce hangisini tercih edeyim? yani kısacası kötünün iyisi hangisi?

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Bence de garantisiz xiaomi diyorum ben de , çünkü Türkiye de bu telefona gereken garanti kapması hiç düzgün verilmiyor , şikayetleri görüyoruz.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
her ne kadar servis hizmeti veren firmalar kötü olsa da elinizde garanti olması uyuşmazlık durumunda sizi tüketici hakem heyetinde hak arama yolu açabilir. ama garantisiz ürün alırsanız böye bir hakkınız olmaz. garantisiz aldınız diyelim iki hafta sonra cihazda sorun oluştu satıcı iade alır mı sizce ? ha şans isi elbette. nedensez garantsiz alınan cihazlarla ilgili forumlarda şöyle sıkıntı yaşadım diyen pek görmedim. vardır belki ama ben görmedim. garantsiz fiyatlar cazip ama gözü karartıp almak size kalmış
Garantisiz telefon satan arkadaşların cihazlarında sorun oluştuğunda aşağıdaki mesajda olduğu gibi kolayca çözüme kavuşturuluyor... Garanti şartları ile uğraşmak yok, telefonsuz kalmak yok, cihazınız bu sefer garantiden yapıldı ama garantiden çıktı diyen yok, sıvı teması olmuş diyen yok, kasanın köşesinde darbe varsa ve telefon başka bir arızadan dolayı servise gittiyse, cihazınız bu darbeden dolayı garanti dışıdır diyen yok...

Kolay ve uygun maliyet ile tamirat var, telefonsuz kalmak yok, fazla para vermek yok, sinir stres olmak yok. :)

Xiaomi mi6 hızlı şarj sorunum için kendilerini ziyaret ettim bugun. Ve 2 3 dakikada sorunum çözüldü teşekkür ediyorum buradan kendisine --SEFA--

Oyla:

babayorgun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hayi
Cihazım
xaomi mi a2
Konular
4
Merhaba,

Bütçem yetmediği için kvk yada resmi garanti alamıyorum. Almayı düşündüğüm model mi a2 yada redmi note 5 ithalatçı garantili ikiside 1800 civarında. Garantisiz olarak 1500 civarında satılıyor ama imei atıyorlar ve cihazın kutusu açık olduğu için içimden almak gelmiyor. ve 200 tl daha fazla verip en azından ithalatçı da olsa bir garantisi olsun diye düşündüm. Global, delta ve ritzy garantili satılıyor sizce hangisini tercih edeyim? yani kısacası kötünün iyisi hangisi?
Ben hepsiburanin sağladığı garantiden aldım a2 64 modelini içim rahat

Oyla:
Üst Alt