Yardım En iyi ithalatçı garanti hangisi?

robinex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
note3 n9005
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
daha almadım
Telefon Modeli
almadım
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba,

Bütçem yetmediği için kvk yada resmi garanti alamıyorum. Almayı düşündüğüm model mi a2 yada redmi note 5 ithalatçı garantili ikiside 1800 civarında. Garantisiz olarak 1500 civarında satılıyor ama imei atıyorlar ve cihazın kutusu açık olduğu için içimden almak gelmiyor. ve 200 tl daha fazla verip en azından ithalatçı da olsa bir garantisi olsun diye düşündüm. Global, delta ve ritzy garantili satılıyor sizce hangisini tercih edeyim? yani kısacası kötünün iyisi hangisi?

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
Yardım - Delta Servis Yine Yaptı Yapacağını

hocam şu konuyu okuyun bence. bunları okuyunca garanti maranti hikaye kalıyor inanın. ama insan garantisiz almaya da cesaret edemiyor. denize düşen yılana sarılır misali bu ithalatçı garanti olayı. ha birde kvk garantili cihazlara kvk kendisi bakmıyor kvk direk cihazı delta ya yolluyor. forumda konuları mevcut. kvk adı altında ekstra para aylınıyor müşteriden. neden kvk ismi güya güven veriyor herkese. ama alakası yok

Oyla:

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7
Forumda sefa hocamın fiyatlarına bir bakın, note 5 için. İthalatçı garanti ile arada 350 - 400 tl oynar. Zaten sorun çıkarsa her türlü yardımcı oluyor kendisi. Servislerde sorun hep kullanıcı hatası olarak para karşılığı tamir edildiğinden, alırken kazanmak daha mantıklı.

Oyla:

robinex

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
note3 n9005
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardım - Delta Servis Yine Yaptı Yapacağını

hocam şu konuyu okuyun bence. bunları okuyunca garanti maranti hikaye kalıyor inanın. ama insan garantisiz almaya da cesaret edemiyor. denize düşen yılana sarılır misali bu ithalatçı garanti olayı. ha birde kvk garantili cihazlara kvk kendisi bakmıyor kvk direk cihazı delta ya yolluyor. forumda konuları mevcut. kvk adı altında ekstra para aylınıyor müşteriden. neden kvk ismi güya güven veriyor herkese. ama alakası yok

Bunu bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu bende kvk lı cihazlara bakıyordum. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. O zaman yurtdışı a2 nin diğer modeli 6x veya note 6 pro kalıyor geriye.

6x 4/64 1550 TL
note 6 pro 3/32 1550 tl

siz olsanız hangisini alırdınız garantisiz olarak?

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bunu bilmiyordum söylediğiniz iyi oldu bende kvk lı cihazlara bakıyordum. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. O zaman yurtdışı a2 nin diğer modeli 6x veya note 6 pro kalıyor geriye.

6x 4/64 1550 TL
note 6 pro 3/32 1550 tl

siz olsanız hangisini alırdınız garantisiz olarak?
Benim önceliğim batarya, hangisi yüksek değerde batarya sunuyorsa onu tercih ederim. Aynı değerdeyse 4/64 olanı...

Oyla:

ileri71

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Mi note 3
Meslek
y.gerilim elektrik
Konular
2
bence garantisiz xiaomi almak daha mantıklı. delta servis değil. kardeşimin redmi note 4 telefonunu sadece flaşı yanmıyor diye gönderdik, telefonda kesinlikle başka bir sıkıntı yoktu. adamların bahanesi arka kapak darbe görmüş. zaten bu bahaneyi herkese yapıyorlarmış. hadi orasını geçtik sadece flaş arızası için garantisi devam eden telefona 300 tl istediler. nasıl bir servis anlayışı bu, telefona ücret ödemedik geri istedik. ben kendim sefa beyden mi note 3 aldım kendisinden ikinci telefon alışım deltadan daha iyiiiii... :):):)

Oyla:

fotografya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fotografya
Cihazım
HTC M7
Konular
7
her ne kadar servis hizmeti veren firmalar kötü olsa da elinizde garanti olması uyuşmazlık durumunda sizi tüketici hakem heyetinde hak arama yolu açabilir. ama garantisiz ürün alırsanız böye bir hakkınız olmaz. garantisiz aldınız diyelim iki hafta sonra cihazda sorun oluştu satıcı iade alır mı sizce ? ha şans isi elbette. nedensez garantsiz alınan cihazlarla ilgili forumlarda şöyle sıkıntı yaşadım diyen pek görmedim. vardır belki ama ben görmedim. garantsiz fiyatlar cazip ama gözü karartıp almak size kalmış

Oyla:
Üst Alt