Yardım En iyi ekran süresi alabileceğim rom mi9 lite

Latif5334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Galaxy s7
Konular
16
Arkadaşlar mi9 lite telefonuma imei repair işleminden ve eu rom kurulmasından sonra ekran sürem 8-9 saatten 5 saate düştü önceden kullandığım rom Global 11.0.3.0 şimdi ise eu 11.0.4.0 romu kullanıyorum gece 4'de %100 olan şarj hiç kullandığım ve internet kapalı olduğu halde sabah 11 de %85'e düşmüş böyle şarj performansı nasıl düşer anlamış değilim cihazda ekran süresi eski hâle getirebilecek rom tavsiyesi olan varmı eu'da daha eski romlaramı yönelsem bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim.

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Evet tek imei de sd kart kısmı ndaki slota yazılıyor..sd kart içinde aliekspresde aparatlar var.
Aynı qcn denntek sim yazılımı yapışdıysa zaten bozulan qcn yi tek sime düşürülmüş ve düzeliceni düşünmüyorum.
Orjinal cihaz qcn si üzeründen yazılım yapıldıysa düzelmesi lazım..
Eu rom 11.04 yüklemiştim mobil veride %50 de 2.5 saat ekran verdi oyun yok..
Bir arkadaş global rom yükleyin dedi suan global yükledim 4.5g de daha iyi gibi pil. Ama şebekede donma kopma var hala demekki bu cihaza çift imei yazımı iyi gelmiyor ,bu bozukluk şarjıda yiyor olabilir.
Orjinal qcn bulup tek sim yapıp denemem lazım.muhtemelen düzelecektir.

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Merhaba,
Telefonu 3G moduna aldım şarj performansı düzeldi diyebilirim tekrar 4g'ye alacağım bakalım yine hızlı gidicekmi pili bakacağım.
Ayrıca çift IMEI repair olmuyor dediler bana SD kart kısmı olan sim2 ye yapıldı işlem bilginiz olsun.
Yukarda da yazdıklarıma bakınız.network signal guru apk (root ister) yükleyip band 20 sekmesi var mı bakın varsa qcn niz düzelmiştir.yoksa yeni qcn yazılım gerekebilir.
4.5g ye alıp online radyo apk açıp uzun süre test edin kopma vs olmazsa düzelmiştir..

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Latif5334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Galaxy s7
Konular
16
Romdan ziyade koyu renk yaptığım işlemden dolayı bir sıkıntı olmuş gibi ;)
Hocam rom yüklemeye kalktım sorun çıktı görselde ki hatayı alîyorum mi9'a attım sorun olmadı mi9 lite ile sorun yaşıyorum her romda aynı hatayı veriyor neden olabilir ?

Ekli dosyalar

• IMG_20200724_230235.jpg
    IMG_20200724_230235.jpg
    1,7 MB · Görüntüleme: 19
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam rom yüklemeye kalktım sorun çıktı görselde ki hatayı alîyorum mi9'a attım sorun olmadı mi9 lite ile sorun yaşıyorum her romda aynı hatayı veriyor neden olabilir ?

Otg üzerinden mi atıyorsunuz ?

Flash diskte bir sorun olabilir.. Her rom yüklemesi öncesi flash belleğe format atın..

Oyla:

Latif5334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Galaxy s7
Konular
16
Otg üzerinden mi atıyorsunuz ?

Flash diskte bir sorun olabilir.. Her rom yüklemesi öncesi flash belleğe format atın..
Evet otg ile yapıyorum.

Başka bir telefon ile usbi'yi formatlayıp tekrar denedim yine zip dosyası bozuk hatasını aldım bozuk olmaması lazım 5 veya 6 farkı rom dosyası denedim.

Twrp ile alakalı bir sorun olabilirmi ?
Oda bana uzak ihtimal geliyor cihazda şimdiye kadar kullanılan romu yüklemeyi denedim onuda kabul etmedi.

Mi9 cihazına ilk denemede attım otg ile revos rom bir sorun olmamıştı o yüzden bu cihazda denedim bu şekilde kalakaldım

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Evet otg ile yapıyorum.

Başka bir telefon ile usbi'yi formatlayıp tekrar denedim yine zip dosyası bozuk hatasını aldım bozuk olmaması lazım 5 veya 6 farkı rom dosyası denedim.

Twrp ile alakalı bir sorun olabilirmi ?
Oda bana uzak ihtimal geliyor cihazda şimdiye kadar kullanılan romu yüklemeyi denedim onuda kabul etmedi.

Mi9 cihazına ilk denemede attım otg ile revos rom bir sorun olmamıştı o yüzden bu cihazda denedim bu şekilde kalakaldım

Zip dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin.

Orangefox twrp ile deneyin

Oyla:

Latif5334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Galaxy s7
Konular
16
Zip dosyasını mümkünse PC üzerinden indirin.

Orangefox twrp ile deneyin

Bilgisayar üzerinden indirip uyguladım rom yüklendi teşekkür ederim yardımınız için.

Şimdi ise kurulumu tamamlayamiyorum mi room kurdum kurulum ekranında kaldı cihaz kilitli bu aşamayı nasıl geçebilirim ? farklı rom yükleyeceğim belkide bu romda sorun var.

Ekli dosyalar

• IMG_20200725_114751.jpg
    IMG_20200725_114751.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 17
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bilgisayar üzerinden indirip uyguladım rom yüklendi teşekkür ederim yardımınız için.

Şimdi ise kurulumu tamamlayamiyorum mi room kurdum kurulum ekranında kaldı cihaz kilitli bu aşamayı nasıl geçebilirim ? farklı rom yükleyeceğim belkide bu romda sorun var.

WiFi ağına bağlanın wifi yok ise başka bir telefondan mobil veri paylaşımı yaparak bu adımı geçin

Oyla:

Latif5334

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Galaxy s7
Konular
16
WiFi ağına bağlanın wifi yok ise başka bir telefondan mobil veri paylaşımı yaparak bu adımı geçin

Hocam çok soru sordum kusura bakmayın İnternette aradım pek sağlıklı bilgi bulamadım kurulan romlardan sonra magisk yüklemek zorundamıyız bi arkadaş magis yüklenmez ise twrp uçar diye bir yazı okumuştum ama konuyu bulamadım teyit etmek istedim. varmı böyle bir durum ?

Oyla:
Üst Alt