Ben neredeyse piyasadaki tum programlari denedim. Kaspersky ve Norton bu iki firma piyasanin en iyisidir. Sonrasinda ucuz yollu ne var derseniz Eset Nod32 ve McAfee derim ama tavsiye etmem. Ben cok arastirdim bu konuyu. Ehil kisilerdende yardim almistim ve hem pc de, hem eskiden bilirsiniz Symbian telefonlar zamaninda Kaspersky'ı kullandim. Hicte pisman olmadim. Norton da iyidir ama disariya cok bilgi yolluyor, ön bellekte cok yer kapliyor, arada cokuntu yapiyor. Whatsappi bile bazen riskli program goruyor. Root uygulamasini ve root ile calisan uygulamalari kisitlama durdurma veya silmeye kadar seyler yapiyor. Karantinaya aldigi bir dosyayi geri almak istediginizde sorun yapiyor. dusuk ram li cihazlarda kasinti yapiyor ve dedigim gibi en haz etmedigim sey kullanici istatistigi toplamasi. ABD menseili firma malum. Symantec Norton diye tarihini arastirirsaniz zaten tam bir mahremiyet dusmani oldugunu ogrenirsiniz. Tipki ios apple gibi. Kaspersky Rus menseili firma. Firmanin kurucusuda amacida hedefide gayet tarafsiz iddiali ve isinin son derece ehli. Envai çeşit Kaspersky uygulamasini gerek pc gerek tablet ve gerekse halada cep telefonlarımda kullandim kullaniyorumda. Pisman olmayacaginiz antivirüs programıdır. Musteri hizmetleri ile iletisime gectiginizdeki kaliteleri, ilgi ve alakalari, cozum odakli eylemleri beni her zaman memnun birakti. Tavsiye ettigim herkeside. Umarim sizide birakir.