- Adım
- Semih
- Cihazım
- Redmi Note 10S
- Konular
- 6
Temayı yükledim daha önce de değişiklik yapmıştım ancak bunu çok beğendim. Paylaşım için teşekkürler 
Hocam illa ki sorun yaşayan, temayı bulamayan olacaktır ama paylaşım yapanı da düşünmek lazım.Lucas.Rintaro, bende buna katılmıyorum. Sopayla dövseler bile markette bir şey aramam. Ben hiçbir şey bulamadım bu güne kadar. Benim beceriksizliğim belki bilemedim. Yok bölge değiştir, yok bilmem ne yap çıkmıyor kardeşim yok markette. Birisi link vermiş başka bir temaya o bile açılmadı boş geliyor link.
Ben illada mtz verin demiyorum ama bu tür "arayında bulun" paylaşımı hiçbir işe yaramıyor. Eğer tek beceremeyen ben olsam diyeceğim benim beceriksizliğim. Kaldı ki bir tema içinde o kadar sıkıntıya girmem.
Miui tema özelliği android 10 ile "attaya gitti". Bir wallpaper bir ikon seti ile tema oluyorsa tamam. Artık statusbar ikonları vs hiçbir şey değişmiyor. Değiştirilebilen tek şey wallpaper ile simgeler.
Evet icindehocam üstteki saat-hava durumu widget i sonradan mı kuruluyor kendisinin içinde gömülü mü?
Mustafa Korkut memleket neresi kardeşim tanıyor olma ihtimalim olduğundan sormak istedimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
KayseriMustafa Korkut memleket neresi kardeşim tanıyor olma ihtimalim olduğundan sormak istedim![]()