Rom En hızlı custom rom

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Durdum durdum ve custom rom denemeye karar verdim. Tek isteğim sadece performans hangi romu önerirsiniz. Eu rom kullandım cihaz basbaya kasıyordu şu an 12.5.6 Türkiye rom kullanıyorum. Cihazın kutusunda hindistan modeli olduğu yazıyor ama kamerası 108 bu da kafamı karıştırdı. Neyse yardımcı olursanız sevinirim. Bir de türk telekom da volte açık ama çalışmıyor only lte yapınca çalışıyor qcn backup yapmak lazımmış galiba bilgili birisi var mı?

Edit: 1 yıllık süreç iserisinde neredeyse hep aosp tabanlı romlar kullandım. Madem konu 6k görüntülenme almış şahsi fikrimi söylemek gerekirse boş verin bu telefonda yok miui yok crdroid yok hyperos falan filan, yükleyin lineage os keyfinize bakın.

Son düzenleme:

cuckolding

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco
Cihazım
Poco X3 NFC 128
Konular
16
Endonezya en iyisi. Tüm romları denedim 3 er hafta arayla

Androist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
androist
Cihazım
Mi Max 2/3
Meslek
Serbest
Konular
57
Güncel en hızlı custom Rom konusunda öyle sanıyorum ki '' CrDroid '' ilk sırayı alır ! Çünkü kurup denediğim bu Rom' un kararlılığı ve hızı konusunda herkesi hemfikir görüyorum, yazdıkları ile bu hususu sık sık dile getiriyorlar.

yakup4

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yakup
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Güncel en hızlı custom Rom konusunda öyle sanıyorum ki '' CrDroid '' ilk sırayı alır ! Çünkü kurup denediğim bu Rom' un kararlılığı ve hızı konusunda herkesi hemfikir görüyorum, yazdıkları ile bu hususu sık sık dile getiriyorlar.
Crdroid 9 öncesi sürümlerde prallel space özelliği varmı ve şarj sorunu yaşıyormusun , akım kesme muhabbeti de var aynı zamanda var mı böyle problemler acaba ?

Androist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
androist
Cihazım
Mi Max 2/3
Meslek
Serbest
Konular
57
Crdroid 9 öncesi sürümlerde prallel space özelliği varmı ve şarj sorunu yaşıyormusun , akım kesme muhabbeti de var aynı zamanda var mı böyle problemler acaba ?
Ben rastlamadım.

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
deneyeceğim hocam android 13 versiyonunu görüşlerimi buraya da iletirim

Androist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
androist
Cihazım
Mi Max 2/3
Meslek
Serbest
Konular
57
deneyeceğim hocam android 13 versiyonunu görüşlerimi buraya da iletirim
Halen a13 versiyonunu kullanıyorum, hiç hataya rastlamadım. Son derece kararlı, hızlı ve stabil çalışıyor. Memnun kalacaksınız. Günlük kullanım için çok uygun bir Sürüm.

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Halen a13 versiyonunu kullanıyorum, hiç hataya rastlamadım. Son derece kararlı, hızlı ve stabil çalışıyor. Memnun kalacaksınız. Günlük kullanım için çok uygun bir Sürüm.
hocam kurdum harbiden menüdeki akıcılık beni benden aldı global romda hiç böyle değildi

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
vallahi arkadaşlar çok güzel özellikler varmış mesela pubg mobile de normalde benim telefon 40 fps ama gfx tool ile 60 yapıyordum. Ama içindeki bir özellik sayesinde 90 fps kilidini bile açıyor oyuna farklı bir cihaz gibi tanıtıyormuş

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
24
vallahi arkadaşlar çok güzel özellikler varmış mesela pubg mobile de normalde benim telefon 40 fps ama gfx tool ile 60 yapıyordum. Ama içindeki bir özellik sayesinde 90 fps kilidini bile açıyor oyuna farklı bir cihaz gibi tanıtıyormuş
Hocam AOSP romların çoğu böyle :)
MIUI romlara göre kat kat performans farkı var.

Üst Alt