Rom En hızlı custom rom

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Evet hocam aynen peki sizde miui arama ve kişiler mi var?
Evet hocam. Eliteromlite ekibi bütün romlara MIUI arama ve SMS ekleyeceğini söyledi.
Stabil Global, Endonezya, haftalık beta port vs.
Hepsinde olacak

Hibozsoy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi note 10
Konular
3
Eliteromlite Global v14.0.2 kullanıyorum ama hızlı şarj benim için sorun değil hocam. Aosp rom kullanırken sorun etmezdim o yüzden dikkat etmedim hiç :)
Özelden telegram linki gönderiyorum, Another kernel için. Bilgiler ve destek var
Hocam bende Eliteromlite EEA v14.0.2 kullanıyorum yaklaşık bir aydır ama son zamanlarda telefonun şarjı çabuk bitiyor ekran kapalı olduğu halde tüketime baktığımda android sistemi çok yüksek seviyelerde sizde böyle bir durum var mı ? Eliteromlite eea dan eliteromlite globale geçmeye değer mi sizce?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam bende Eliteromlite EEA v14.0.2 kullanıyorum yaklaşık bir aydır ama son zamanlarda telefonun şarjı çabuk bitiyor ekran kapalı olduğu halde tüketime baktığımda android sistemi çok yüksek seviyelerde sizde böyle bir durum var mı ? Eliteromlite eea dan eliteromlite globale geçmeye değer mi sizce?
Değmez hocam. EEA pil kullanımı olarak daha iyiydi. 14.0.3 sürümünü yükleyin öyle deneyin.
Ekstra yüklediğiniz uygulamalar var ise ya da magisk modülü varsa onlar da şarjı yiyor olabilir.

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Bu crdroid 9.5 i nasıl yüklicem biri anlatabilir mi? Bootloader açık şuan zaten elite rom global 14.0.2 var. Adb side load fln yazıyor rom ayrı gapps ayrı Türkçe anlatım varmıdır.

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Bu crdroid 9.5 i nasıl yüklicem biri anlatabilir mi? Bootloader açık şuan zaten elite rom global 14.0.2 var. Adb side load fln yazıyor rom ayrı gapps ayrı Türkçe anlatım varmıdır.
İlk önce twrp kurman gerek

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam twrp var zaten elite rom var şuan. Crdroid elite rom global 14.0.2 varken yüklenir mi? Yoksa global 13 kurup ona göre mi ilerlemek lazım.
Hocam hatırladığım kadarıyla crdroid Firmware yüklenmesini istiyordu zaten.
Twrp menüye girip
Firmware dosyasını ardından rom dosyasını ardından Gapps paketini yükle daha sonra format data yes yap yeniden başlat. Bu şekilde yüklenmesi lazım. Eğer özel bir twrp istiyorsa onu yükle mutlaka.

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48

scream123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
29
Arkadaşlar Elite rom son sürüm yüklüyorum fakat google play uygulamaları geri yüklerken whatsapp, instagram gibi bazı uygulamalarda geri yüklenemedi hatası alıyorum yüklenmiyor neden olabilir ?

Üst Alt