- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
Bu konuda size epic Üstadı Sayın Escobar1945 üstadım yardımcı olacaktır
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bu konuda size epic Üstadı Sayın Escobar1945 üstadım yardımcı olacaktır
Bu özellik MIUIPro, MultiRom ve Mi Globe de var, başka hangisinde var, şu an bilemiyorum....Eğer BL Kilidiniz açık ve TWRP yüklü ise cihazınızda, bu romlardan herhangi birini temiz kurulumla yükledikten sonra, haftalık güncellemeleri maalesef manuell yüklemeniz gerekir ve üstüne yükleyeceğiniz içinde herhangi bir veri kaybı yaşamazsınız...
epicrom kurulmadı malesef telefonuma bakamadım.Hocama ek olarak epic romda da mevcut yüz tanıma.
Bu kadar uzun cevap yazana kadar düzgün ve işe yarar cevap yazabilirdin. Yine de teşekkürler sana..Sormuş olduğunuz soru çoktan cevaplandı, hala daha ne rom tavsiyesi istediğinizi anlayamadım....Bence siz orijial romda kalın ve ilerleyen zamanlarda size de yüz tanımanın gelmesi için dua edin
Miui MS de de var hocamBu özellik MIUIPro, MultiRom ve Mi Globe de var, başka hangisinde var, şu an bilemiyorum....Eğer BL Kilidiniz açık ve TWRP yüklü ise cihazınızda, bu romlardan herhangi birini temiz kurulumla yükledikten sonra, haftalık güncellemeleri maalesef manuell yüklemeniz gerekir ve üstüne yükleyeceğiniz içinde herhangi bir veri kaybı yaşamazsınız...
Teşekkür ederim, demekki artık hepsinde var.... dediğim gibi artık neredeyse hepsi birbirinin aynısıMiui MS de de var hocam![]()
merhaba hocam.Hayır yapmıyorum , çünkü zaten Android bunu her şarj ve deşarj da kendisi yapıyor
İyi geceler... Onu diyenler işkembeden sallamışlar, siz siz olun %10 un altına mecbur kalmadıkça düşürmeyinmerhaba hocam.
Teelfonunuzun şarjını %10 altına indiriyor musunuz? Batarya açısından sağlıklı bile deniliyor bazı kaynaklarda (haftadaa 1 tabi)