Orjinal romdan memnunum yüz tanımayı kullanmak istiyorum ve 3üncü parti tema yüklemede sıkıntı çıkartmayan rom arıyorum tavsiyeniz nedirEn iyi pil performansı epic rom da. Arada bildirim sıkıntısı çeksem de tercihim epic rom
Sormuş olduğunuz soru çoktan cevaplandı, hala daha ne rom tavsiyesi istediğinizi anlayamadım....Bence siz orijial romda kalın ve ilerleyen zamanlarda size de yüz tanımanın gelmesi için dua edinOrjinal romdan memnunum yüz tanımayı kullanmak istiyorum ve 3üncü parti tema yüklemede sıkıntı çıkartmayan rom arıyorum tavsiyeniz nedir
Kararsızlık yaşıyor hocam ama en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyelimSormuş olduğunuz soru çoktan cevaplandı, hala daha ne rom tavsiyesi istediğinizi anlayamadım....Bence siz orijial romda kalın ve ilerleyen zamanlarda size de yüz tanımanın gelmesi için dua edin
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hayır yapmıyorum , çünkü zaten Android bunu her şarj ve deşarj da kendisi yapıyorSkorpi hocam o kadar rom arasında git gel yapınca batarya kaliprasyonu felan yapıyor musun
Hayır yapmıyorum , çünkü zaten Android bunu her şarj ve deşarj da kendisi yapıyor
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Bu konuda size epic Üstadı Sayın Escobar1945 üstadım yardımcı olacaktırhocam vaktin varsa epic rom kurdum ama ekran kapandı twrpye tekrar girdim neden oldu acaba? forumda böyle kurulum var ama airplane mod felan diyor anlamadım tam