Hocam en üstteki huaweiv galiba tikladi google drivede bu dosya desteklenmiyor diyorEn üstte hocam
Tarayıcı ile açın hocam ben indirebiliyorumHocam en üstteki huaweiv galiba tikladi google drivede bu dosya desteklenmiyor diyor
Cihaz mi 8 liste global neyi yanlış yapıyoruz
siz hangi temayı kullanıyorsunuz hocamTarayıcı ile açın hocam ben indirebiliyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam gördüğünüz gibi linkte sorun yok. Sanırım tarayicidan tıklayınca varsayılan olarak Google drive da açmayı seçmişsiniz daha önce. Bunu iptal edip tarayicida açmayı deneyinHocam bağlantı üzerine basılı tutup tarayıcı uygulamasında aç dedim simdin tekrar goggle drive ye yönlendirip aynı hatayı alıyorum![]()
siz hangi temayı kullanıyorsunuz hocam![]()
Ooo hocam orda Aov gördüm sanki. Saygılar. Sırf bu yüzden kullanırım temayıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İçindekiler ;
Emuı tema simgeleri
Young forever tabanlı
Vietnam teması arama ve mesajlaşma bölümleri
İos bose teması durum çubuğu
Forumdan bir arkadaşın mavi WhatsApp teması
7*8 e varan ana ekran düzenleri
Müzik uygulaması arayüzü
Vietnam kilit ekranı ve diğerleri..
Not:
3.parti hatası alanlar designer olmalı yada custom rom yüklemelidir. Global romlarda çözümü designer olmak ve markette 1 temanın onaylı ve aktif olması gerekmektedir.
Tema - MIUI Theme Desinger Türkçe Anlatım
Sekko ustam bir kaç kez araştırdım sordum ama bulamadım. sıkıntım şu;Ben bu temada takili kaldım hocam. Ufak tefek değişiklikler yaptım uzun süredir kullanıyorumTema - Night Mode v11 Tema
Hem gece modunda hem gündüz modunda çalışan muazzam bir tema Ana ekran duvar kağıdından video wallpaper yarattım kullanmak isteyen indirebilir Video Walpaper Kurulum Kullanmak için custom rom kullanmalısınız. Cihaz hafızasına indirdiğiniz temayı; Ayarlar-Temalar-Daha Fazla Görüntüle - İçe...forum.miuiturkiye.net