Markette yok koymayı da düşünmüyorum çünkü hiçbirşeyi ben yapmadım. Ben temaların beğendiğim yerlerini alıp young forever çatısı altında birleştiriyorum sadeceHocam, markette var mı? Yoksa atabilir misiniz? Global kullanıyorum.
Müzik çalışıyor, video calismayabilir, müzik için pil tasarrufu ayarlarını gözden geçirintema güzel ama bug var.
ekrani kapaninca arka planda müzik player veya video çalışmıyor.
bunu halaledebilirse geliştirici çok iyi olur
denedim ama başarısız oldum .Müzik çalışıyor, video calismayabilir, müzik için pil tasarrufu ayarlarını gözden geçirin
Markette yok koymayı da düşünmüyorum çünkü hiçbirşeyi ben yapmadım. Ben temaların beğendiğim yerlerini alıp young forever çatısı altında birleştiriyorum sadece
Hocam siz ve sizin gibi düşünenler vardır diye markete attım ama tabiki bu şekilde değil. Biraz eksikleri olacak. Mesela bu kilit ekranlarını kullanamam. Young forever tabanlı olamazdı. Ama güzel oldu diyebilirim. Şuan onay sürecinde tahmini 3 hafta sürüyormuş. Konu içinden haber vereceğim onay gelirseŞu anda markette temaların hepsi birbirine benzer, duvar kağıdı, ikon değiştirip yayınlıyorlar. Ben markette yayınlanmış olmasını isterim, takdir sizin.
Hocam siz ve sizin gibi düşünenler vardır diye markete attım ama tabiki bu şekilde değil. Biraz eksikleri olacak. Mesela bu kilit ekranlarını kullanamam. Young forever tabanlı olamazdı. Ama güzel oldu diyebilirim. Şuan onay sürecinde tahmini 3 hafta sürüyormuş. Konu içinden haber vereceğim onay gelirse