hocam birşey sorabilirmiyim param güvende ile bazıları kargoyu göndermiş alıcı içinden parça alıp telefonun anakartını vs bozuk diye gönderip para iadesi alıyolarmış bu konuda bilginiz varmıEvet bunu bende gördüm banada Mersin dedi yerini dolandırıcı zaten bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam mümkün değil o fiyata
param güvende var sahibinden de alıcı için çok güvenilir ama satıcı için değil maalesef.Bende sahibinden yada dolap uygulamasından cihaz almayı düşünüyorum ama bir türlü güvenemiyorum. Önerebileceğiniz sağlam bir alış veriş yolu var mı?
250 tl komisyon alıyor onlarda. Dolap 125 TL alıyor. Ama sahibinden dolaptan daha sağlam geliyo bana. Dolapta dolandırıcı çok. Adamlar 4bin tlye kutulu faturalı sorunsuz iphone x satıyorparam güvende var sahibinden de alıcı için çok güvenilir ama satıcı için değil maalesef.
Evet bilgim var bu yüzden bu hizmetten satmıyorum alıyorum sadecehocam birşey sorabilirmiyim param güvende ile bazıları kargoyu göndermiş alıcı içinden parça alıp telefonun anakartını vs bozuk diye gönderip para iadesi alıyolarmış bu konuda bilginiz varmı
peki hocam ben telefonu sattım ordan internette yazılanları okuyunca içime şüphe düştü bu olay yaygınmı olma ihtimali kaç?Evet bilgim var bu yüzden bu hizmetten satmıyorum alıyorum sadece
peki hocam ben telefonu sattım ordan internette yazılanları okuyunca içime şüphe düştü bu olay yaygınmı olma ihtimali kaç?
savcılığa gitmeyi denedinizmiSahibinden de iyi niyetli kullanıcılar olduğu gibi kötü niyetli kullanıcılarda var umarım denk gelmezsiniz ancak olma ihtimali var. Benim arkadaş mouse satmıştı oradan epeyce pahalı, adam aynısının bozuk olanını kutuya koyup çalışmıyor diyerek iade etti bize geri geldi çünkü satmadan önce de cihazın seri numarasının fotoğrafını çekmiştik öyle karşılaştırdık ama nafile. Sahibinden yardımcı olmadı konu öyle kaldı üstüne soğuk bir su..