- Adım
- Enes
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 4
Miui 11.0.3.0 eu + spectrum mod tavsiye ederim. 10 saat civarı ekran süresi alıyorum. Veya eu 9.6.5.0 da deneyebilirsiniz.
Linki varmiydi hocamMiui 11.0.3.0 eu + spectrum mod tavsiye ederim. 10 saat civarı ekran süresi alıyorum. Veya eu 9.6.5.0 da deneyebilirsiniz.
MIUI 11 - Redmi 5 Plus Eu Stabil 11.0.3.0 OEGCNXM V11 8.1 Kurulum - 11.0.3.0Linki varmiydi hocam
Geri nasıl dönebilirim 10'a? Twrp yüklemeden olmaaz değil mi?Hocam rootlu bir uygulama kullanmıyorum kullanacak olsaydım da gereksiz uygulamaları daha doğrusu kaldırılmayan sisteme gömülü uygulamaları kaldırmak için kullanırdım ama çok yer kaplamadıkları için kurmadım da root falan. Ekran süresi olarak da 6 saat alıyorum hocam. Oyun falan oynamıyorum çok çok nadir oynuyorum onda da ufak çaplı zaman geçirmelik oyunlar. Genel olarak sosyal medya uygulamaları, YouTube, Twitter, Reddit, falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Custom romlar, artık bizim cihazları stabil bir şekilde çalıştıramıyor maalesef ki hocam. Kimisi çok takıntılı değildir, kimisinde de gerçekten custom romlar stabil çalışıyordur bilmiyorum ama kendi deneyimlerimi aktarmam gerekirse, Redmi 5 Plus için Stock MIUI 10, şu an EU dahil kurduğum diğer bütün romlardan çok çok daha iyi
hocam ben de miui 12.5 dan dönmeyi planlıyorum sadece şarj için. Bir sorunu var mıdır?Miui 11.0.3.0 eu + spectrum mod tavsiye ederim. 10 saat civarı ekran süresi alıyorum. Veya eu 9.6.5.0 da deneyebilirsiniz.