Elveda Xiaomi..

El7is

Azerbaycan'dan Selam.
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
El7is
Cihazım
Note 4X SD
Meslek
Mak. Müh.
Konular
25
Bu fiyatlara telefon -bence- alınmamalı
Bu fahiş fiyatları görünce kendi adıma üzülüyorum.
Talep ederseniz onlarda size arz eder...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
yavuzkudret hocam mesajınızı bilinçli bir son kullanıcının kararı olarak değerlendiriyor ve sonuna kadar destek verdiğimi bilmenizi istiyorum. Xiaomi yıllardır tutulan cihazlarında sınırlı stok uyguluyor ve bu firma adına oldukça başarılı sonuçlar verdi. Sorunumuzun asıl kaynağı bu satış politikası fakat bu politika tutuyor... Biz her ne kadar sıkıntı yaşasak da diğer ülkelerdeki kullanıcılar bu durumdan memnun görünüyor. Dolayısıyla elimizden bir şey gelmiyor. Diğer yandan aracıların aldıkları komisyonlar bu sorunumuzun çok daha büyük olmasına neden oluyor. Ancak burada da aracılar arz-talep dengesini koruyarak hareket ediyorlar. Onlar arz ediyor ve bu fiyattan talep olduğu sürece de fiyatlarda da büyük bir farklılık beklemiyorum. Burada çözüm ise sizin yaptığınız şey yani talebi düşürmek. Arzın azalması artık söz konusu olmayacağına göre talep düştükçe artan arz, fiyatları ister istemez aşağıya çekecektir. Umarım sizin gibi bilinçli kullanıcılar -tüm dünya genelinde- daha da artar ve hepimiz bu cihazlara daha uygun fiyatlarla sahip olabiliriz :)

DeeD

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Mi 4 + m5s+mix2
Konular
5
Güle Güle Dostum :(
Ama verdiğin karar için üzgünüm. Samsung o fiyatları hak etmiyor. Iphone da...

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
yavuzkudret hocam mesajınızı bilinçli bir son kullanıcının kararı olarak değerlendiriyor ve sonuna kadar destek verdiğimi bilmenizi istiyorum. Xiaomi yıllardır tutulan cihazlarında sınırlı stok uyguluyor ve bu firma adına oldukça başarılı sonuçlar verdi. Sorunumuzun asıl kaynağı bu satış politikası fakat bu politika tutuyor... Biz her ne kadar sıkıntı yaşasak da diğer ülkelerdeki kullanıcılar bu durumdan memnun görünüyor. Dolayısıyla elimizden bir şey gelmiyor. Diğer yandan aracıların aldıkları komisyonlar bu sorunumuzun çok daha büyük olmasına neden oluyor. Ancak burada da aracılar arz-talep dengesini koruyarak hareket ediyorlar. Onlar arz ediyor ve bu fiyattan talep olduğu sürece de fiyatlarda da büyük bir farklılık beklemiyorum. Burada çözüm ise sizin yaptığınız şey yani talebi düşürmek. Arzın azalması artık söz konusu olmayacağına göre talep düştükçe artan arz, fiyatları ister istemez aşağıya çekecektir. Umarım sizin gibi bilinçli kullanıcılar -tüm dünya genelinde- daha da artar ve hepimiz bu cihazlara daha uygun fiyatlarla sahip olabiliriz :)
Eğer senin bakış acindan bakacak olursak Ne farkedecek ki s7 edgeye yoneldikten sonra.. Pazardan siyah uzum yerine beyazini almak oluyor:)

E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Daha adamlar ön siparişleri ve ilk satışları bile bitiremediler 2 yada 3 ay geçsin normal satış ve seri üretime geçsinler, fiyatlar düşer. Bu Çinliler garip adamlar, hem işçilik çok ucuz, fakirlik ve açlık hat saffada diyorlar, ama her çıkan model saniyelerde bitiyor. Önce Çin'i doyurabilirlerse Çin dışına çıkan telefon sayısı artar da, anca öyle fiyatlar düşer. Oda bence 2-3 ayı bulur. Şu anda temin edenler muhtemelen merdivenaltı yerlerden alıyorlar, tabi onlarda fayiş fiyata veriyorlar,,,

İMRAHOR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 5s 64gb
Konular
6
Arkadaşlar öncelikle merhaba, mart ayında şuan kullandığım Redmi Note 3 ile Xiaomi camiasına katılmıştım, kısa bir süre önce de foruma katıldım.

Aylardır heyecanla beklediğim Mi Note 2 beni fiyat konusunda hayal kırıklığına uğrattı. Gerçi Xiaomi fiyatı rakiplerine nazaran cüzzi tutmuş ancak üst düzey satıcı karları (MN2 4/64 çıkış fiyatı 1270 tl, satış fiyatı sahibindende 2400-2500 arası. Koray seldumanda 1900 ön ödemeli 30 gün beklemeli vs)
128lik modeli almayı düşünüyordum koray beyden ancak kaporası telefon ücreti vs derken en uygun satış yapan satıcıda bile fiyat 2300 civarlarına çıkıyor ve bu fiyatın 2000 altına düşeceğini hiç sanmıyorum 9-12 ay sonra belki..

Fiyatlar bu seviyelere gelince S7 Edge modeline yöneldim. Kamerası olsun TR garantisi olsun daha cazip geldi. Performans olarak Mi Note 2 ile bi farkları yok kamera olarak zaten iphone 7 plustan sonra piyasadaki (bence) en iyi kameraya sahip olan telefon hem ön hem arka.
Sıfırları ithalatçı garantisi 2400 e düşmüş hepsi buradada, daha makulleride bulunabiliyor 2100-2200 civarına.

Konuyu açmamdaki maksat benim gibi ikilemde kalan arkadaşlara belki yardımım dokunur fikir vermiş olurum düşüncesiydi.
MIUI arayüzünü özleyeceğim, tekrar döneceğin aranıza daha aktif bi şekilde inşallah.

Hoşçakalın herkes kendine iyi baksın.
Adios!

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tercihinize saygı duyuyorum. Ancak S7 Edge kullanmış biri olarak alacaksanız çok dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. servisinde çok ciddi kötü bir geçmişim var ve telefon hassas. iyi araştırın derim. Kamera konusunda özellikle gece çekimlerine diyecek hiçbir sözüm yok. ancak sonrası standart android deneyimi ve sadece kavisli ekran farkı.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Eğer senin bakış acindan bakacak olursak Ne farkedecek ki s7 edgeye yoneldikten sonra.. Pazardan siyah uzum yerine beyazini almak oluyor:)

Siyah üzüm satan kişiye siyah üzüm gelmeye devam ediyor ve tezgahında yer kalmıyor. Ama kimse siyah üzüm almıyor, herkes aynı fiyattaki beyaz üzümlerden alıyor... Siyah üzüm satıcısının fiyatı düşürmekten başka seçeneği yoktur.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
53
Yok o konuda hem fikiriz ama arz talep dengesini genel manada kirmak icin üzümü pahali almamak gerektiğini söylüyorum. Cepten 2200 çıktıktan sonra ha beyaz uzum satılmış ha siyah uzum.. Benim kastim uzum piyasasıni komple aşağı çekmek

yavuzkudret

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kudret
Cihazım
Mi 5s
Konular
10
Arkadaşlar samsunga elim varmadı, mi note 2 nin fiyatları düşüşe geçti hayırlısıyla aralık 5 te sahip olacağım.
S7 edge'in kronik problemleri çok fazla ve 3 günlük telefonu servise verip 20 gün telefonsuz kalan bir dünya insan var ekran hassas ve 1300 tl ekranı, yazılım desen touchwizi hiç sevmedim.
Tek artısı kamerası idi ama kamera içinde malesef bu tip can sıkıcı riskleri alamayacağım galiba.

Şunu açık şekilde söylüyorum ki piyasanın lideri şaomidir gerçek anlamda.. Yazılım güzel cihaz kaliteli destek var.. Tek yanlışı satış politikası ama onuda çinli oluşlarına vereceğiz artık :)

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Konu başlığını ve ilk mesajı güncelleyelim lütfen ;)

Üst Alt