Yardım Elimde bulunmuş bir Redmi note 5 pro var yardım

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9.0 MIUI 10
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 5 PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba elimde bir adet içerisindeki mi hesabı aktifleştirme istiyor sıfırladım cihazı şuan birşey yapamıyorum şifreyi istiyor telefon yurt dışı cihaz mi hesabının id'si de görünmüyor cihazı sıfırladım tekrar istedi acil yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
TWRP filan varsa bakın.
Twrp atmak için yine geliştirici seçeneklerini açmamız gerekiyor telefon kilitli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu dagıtmak istemem eyvallah samimide davranmışsınız ama otel kuralı nasıl birşeymiş otelde her bulunan karakola deyılde soran olmazsa bulanamı veriliyor böyle saçma birşey olabilirmi
Hocam şöyle izah edeyim telefon 1 yıl önce misafir tarafından otelde unutulmuş misafir yabancı olduğu için ulaşılamamış misafirde sormamış hiç 6 ay güvenlik ofisinde teslim edilmek üzere bekletilmiş ve yine soran olmamış ardından muhasebeye teslm edilmiş raporu ile birlikte (bulunmuş eşya raporu) hâlâ soran olmayınca 1 yıl bekleme süresinin ardından bulan kişiye teslim edildi cihaz çalıntı falan değil yani tamamen kısmet gibi birşey karakola götürsen o cihazı ne yapacaklar ki

Oyla:

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
7
EDL modunda rom atmaya izin verebilir. Denemek lazım.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Twrp atmak için yine geliştirici seçeneklerini açmamız gerekiyor telefon kilitli

Hocam şöyle izah edeyim telefon 1 yıl önce misafir tarafından otelde unutulmuş misafir yabancı olduğu için ulaşılamamış misafirde sormamış hiç 6 ay güvenlik ofisinde teslim edilmek üzere bekletilmiş ve yine soran olmamış ardından muhasebeye teslm edilmiş raporu ile birlikte (bulunmuş eşya raporu) hâlâ soran olmayınca 1 yıl bekleme süresinin ardından bulan kişiye teslim edildi cihaz çalıntı falan değil yani tamamen kısmet gibi birşey karakola götürsen o cihazı ne yapacaklar ki
Karakola götürseniz o cihazı kullanıma kapatırlar ve durum çözülmüş olur ki mantıklısı da budur hocam. Lafım size değil ama saçma bir işleyişi varmış bahsettiğiniz otelin.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Havaalanlarinda da benzer sistem var. Unutulan esyalarin listesi tutulur. Sahibi isterse verilir. Sahibi cikmayanlar yilda 1 satilir (acik arttirma sanirim). Tabi havaalani calisanlari kapar zaten muhtemelen bize bir sey kalmaz :D he polise tutanak tutturulur mu bilmem. Arkadasin samimiyetini de bilemem. Ama sistem boyledir...
Tabi burada bahsettigimiz esyalar don atlet vs den degerli esyalara kadar genis bir yelpazede :)

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Telefon fastboot moda giriyorsa twrp yükleyin. Sonra da aosp rom atın. Açılır

Aosp romlar da miui hesabı var mı bilmiyorum. Eğer varsa kendinize ait bir miui hesabı ile giriş yapın. Sonra eğer isterseniz miui tabanlı bir om yükleyebilirsiniz. Açılışta kendi hesabınız ile giriş yaparsınız.

Oyla:

Ademg23

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem GVRCN
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel Güvenlik
Konular
29
Havaalanlarinda da benzer sistem var. Unutulan esyalarin listesi tutulur. Sahibi isterse verilir. Sahibi cikmayanlar yilda 1 satilir (acik arttirma sanirim). Tabi havaalani calisanlari kapar zaten muhtemelen bize bir sey kalmaz :D he polise tutanak tutturulur mu bilmem. Arkadasin samimiyetini de bilemem. Ama sistem boyledir...
Tabi burada bahsettigimiz esyalar don atlet vs den degerli esyalara kadar genis bir yelpazede :)
Otel sistemi de benzer sistem fakat eşyaları satmıyoruz hocam

Aosp romlar da miui hesabı var mı bilmiyorum. Eğer varsa kendinize ait bir miui hesabı ile giriş yapın. Sonra eğer isterseniz miui tabanlı bir om yükleyebilirsiniz. Açılışta kendi hesabınız ile giriş yaparsınız.
Hocam yükleyebileceğim bir aosp rom paylaşırmısınız rica etsem teşekkür ederim

Fastboot moduna giriyor fakat bilgisayarın görebilmesi için USB hata ayıklama açılması gerekiyor işte bütün sorun o ilk kurulum ekranında hesap şifresi istediği için hiçbir şey yapamıyorum

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Bilgisayara gerekli sürücüleri kurunuz.
Cihazı fastboot moda alınız.
Cihaza uygun stock rom edininiz.
Cihazı fastboot moda alarak stock rom flashlayınız.
Cihazı açıp hata ayıklama oem aktf ediniz.
Cihazı fastboota alıp twrp flashlayınız.
Cihaza uygun custom rom flash ediniz.

Oyla:

izzex0

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İzzet
Cihazım
Xiaomi redmi
Konular
1
Facebook gruplarda bazı kişiler var miui hesabını kaldirabiliyorlar, direkt işim düşmedi ama Facebook ta gezerken milletin durumlarını çözdüklerini gördüm

Oyla:
Üst Alt