Donanımsal sorun mu yazılımsal sorun mu (olasılık) sizin fikrinizi alayım belki servise göndereceğimFabrika ayarlarına dönüp deneyin isterseniz önce. Yine olmazsa bl kilidi açıp denersiniz. Anti rollback durumu sizi korkutmasin, güncel rom kurduğunuz sürece sorun yaratmayacaktır. Ama sifirlamadan önce başka fikri olan arkadaşlarda olursa onlari bekleyelim.
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donanımsal sorun mu yazılımsal sorun mu (olasılık) sizin fikrinizi alayım belki servise göndereceğim
Sıfırladım durum aynıGöndermeden önce bi fabrika ayarlarına sıfırlayıp bakın derim hocam. Beyaz ekranda siyah çizginin görünmemesi tuhaf çünkü.
S
Sıfırladım durum aynı
İlginiz için teşekkürler hocam bir gelişme olursa yine haber vereceğimDenenecek son yöntem miflash ile baştan yazılım atmak fakat bl kilidi açılması çok uzun sürer. Hiç uğraşmadan servise gönderin hocam.
İlginiz için teşekkürler hocam bir gelişme olursa yine haber vereceğim
Bu sorun bende de var ama ekranin kenarı açılıyor içindeki ışıktan dolayi gorunuyor bende anlamadim kullaniyorum amaEkranın sağ tarafında siyah bir çizgi var ekran beyaz olunca kayboluyor koyu renklere geldiği zaman belli oluyor