Yardım Ekranımda turuncu lekeler oluştu

amygdalinas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halit
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Yaklaşık 2 ay önce başladı bu turuncu leke küçük bir noktadan. Şimdilerde ise 3 cm' lik bir alana yayılmış durumda ekranın en sol kısmında. Cihazım delta servis garantili. Daha önce delta servis garantili telefon kullanmadığım için bilemiyorum nasıl bir muamele gösterecekler. Bu lekeler kendiliğinden oluştuğu için garanti dahilinde ekran değişimi yaptırabilir miyim?

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Garantisi varsa gönder ilgili servise ücretsiz ekran değişimi yapılır.İthalatcı garantili iphone oldu aynı sıkıntı bende ama o kadar büyük olmamamasına rağmen ekranı ücretsiz değiştirdiler. Son olarak şu an kullandığım mi max ta bir tane toplu iğne başı kadar beyaz renkte ölü piksel oluştu. Garantiden ekran değişti. Garanti bitmeden servise gönderin

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
paşa paşa kabullenmeyip uğraşacak durumunuz var ise sorumlusu olmadığınız hiçbir arızanın ücretini sizden talep edemezler. şöyle bir yazı bırakayım, uğraşmaya değer diyorsanız hakkınızın peşinden koşturabilirsiniz.

not: ücret talep edildiğini varsayarak yazılmıştır.

Oyla:

pitbull1212

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Lenovo vibe
Konular
35
Ayarlar>telefon hakkında kısmına girip orda çekirdek sürümüne arka arkaya hızlı bir şekilde 4 5 kere basınca donanım test menüsüne girmiş olacaksınız ordan sürüm bilgisine basın açılan yerde az aşağı inin LCD yazan kısımda panel ureticin yaziyor

Oyla:

amygdalinas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halit
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Ayarlar>telefon hakkında kısmına girip orda çekirdek sürümüne arka arkaya hızlı bir şekilde 4 5 kere basınca donanım test menüsüne girmiş olacaksınız ordan sürüm bilgisine basın açılan yerde az aşağı inin LCD yazan kısımda panel ureticin yaziyor
Tianma üretmiş

Oyla:

dagfaresi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
aynı sorun bende de var kargoya verdim garantiye gidiyor cihaz geldikten sonra yani daha doğrusu sonuç çıktıktan sonra haber veririm.

Oyla:

iCon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Merhaba,

Xiaomi resmi Türkiye garantili telefonumda da benzer renkler oluştu. Gönderdim, ücretsiz değiştirdiler.
Bilginize.

Oyla:

amygdalinas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halit
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Turuncu lekelerin yanında ghost screen de görülmeye başlandı bugün ekranda, klavye kapanınca arkada şeffaf bir şekilde görünmeye devam ediyor. Tianma panel üreticisine genellikle olumlu yorumlar yapmışlar ama, sanırım pek özenilmemiş bu panele. Bende en kısa zamanda garantiye vereceğim.

Oyla:
Üst Alt