Yardım Ekranım Kırıldı ithalatçı garantili

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.10.27
Telefon Modeli
Mi8 se
Bootloader Kilidi
Açık
Mi 8 Se telefonumun ekranı kırıldı ithalatcı garantili. Garanti yapar mı yoksa kullanıcı hatası der bırakır mı?
İçim gidiyo bi el atın arkadaşlar

dran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
durann
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Operatör
Konular
3
Mi 8 Se telefonumun ekranı kırıldı ithalatcı garantili. Garanti yapar mı yoksa kullanıcı hatası der bırakır mı?
İçim gidiyo bi el atın arkadaşlar
geçmiş olsun üzücü bir durum letgo vs gibi sitelere bakmak lazım

Oyla:

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
geçmiş olsun üzücü bir durum letgo vs gibi sitelere bakmak lazım
Eyw hocam arıyorum bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemen aynı cihaz olan Note 7'yi seçenler neden cahil oluyor ? Bu konunun cahillikle ne alakası var açıklar mısınız ?
Ya cahillik dedim kusura bakmayın sahibinden de aşşagi yukarı fiyatları aynı aynı cihaz derken arada bi dağ olmasa da bir fark var işlemci kamera ekranı amoled güncelleme desteği ram seçenekleri vs vs cahil demekle cahillik ettim kusura bakmayın ama benim görüşüm bu

Oyla:

Lisanulgayb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
0
Satamam bence ya millet almıyor note 7 varken cahil herkes işte

800 e ekran yerine sahibinden de mi 8 se (az arızalı sensör parmak izi vs) buldum alsam ondan transfer yapsam daha karlı olmaz mı fikirlerinizi bekliyorum hocam
Şu cevaptan sonra size yardım eden de ne bileyim...

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Eyw hocam arıyorum bakalım

Ya cahillik dedim kusura bakmayın sahibinden de aşşagi yukarı fiyatları aynı aynı cihaz derken arada bi dağ olmasa da bir fark var işlemci kamera ekranı amoled güncelleme desteği ram seçenekleri vs vs cahil demekle cahillik ettim kusura bakmayın ama benim görüşüm bu
Haklısınız SE daha güçlü bir cihaz ama Note 7'de iyi bir cihaz görüşünüze birşey diyemem ama kullandığınız kelime yanlış. Bu arada AMOLED bir ekranın ucuz olmasını beklemiyordunuz değil mi ? Türkiye'den daha ucuza bulmak istiyorsanız Aliexpress'e bakın zaten Türkiye'de satılan ekranlarda oradan gelen ekranlar.

Oyla:

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Haklısınız SE daha güçlü bir cihaz ama Note 7'de iyi bir cihaz görüşünüze birşey diyemem ama kullandığınız kelime yanlış. Bu arada AMOLED bir ekranın ucuz olmasını beklemiyordunuz değil mi ? Türkiye'den daha ucuza bulmak istiyorsanız Aliexpress'e bakın zaten Türkiye'de satılan ekranlarda oradan gelen ekranlar.
Tabi ki de beklemiyordum hocam ayrica kusura bakmayın. Ben daha çok alternatif arayışınsayım. Ekran değişimnde ekranı dokunmatik panel amoled panel cam tabaka dahil hepsini değıştiriyorlar benim sadece üst camım kırık bunu değiştirme çabasındayım olur mu dersiniz?

Şu cevaptan sonra size yardım eden de ne bileyim...
Tekrar kusura bakmayın benim cahilliğime geldi forumda note 7 kullananları unutmuşumdevil~~

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Tabi ki de beklemiyordum hocam ayrica kusura bakmayın. Ben daha çok alternatif arayışınsayım. Ekran değişimnde ekranı dokunmatik panel amoled panel cam tabaka dahil hepsini değıştiriyorlar benim sadece üst camım kırık bunu değiştirme çabasındayım olur mu dersiniz?

Tekrar kusura bakmayın benim cahilliğime geldi forumda note 7 kullananları unutmuşumdevil~~
O işlemi yapanlarda var araştırmanız gerekli. Bazı yerler işlemi yapsa bile ellerinde dış cam olmadığı için yapmıyoruz diyor iletişime geçtiğiniz yerlere dış camı ben tedarik edebilirim teklifini de sunun.

Örnek ürün :

Oyla:

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
O işlemi yapanlarda var araştırmanız gerekli. Bazı yerler işlemi yapsa bile ellerinde dış cam olmadığı için yapmıyoruz diyor iletişime geçtiğiniz yerlere dış camı ben tedarik edebilirim teklifini de sunun.

Örnek ürün :
Çok teşekkür edrim cam hakkında daha kapsamlı bilgi verebilir misiniz yani yan sanayi mi yoksa tamamen orjinal mi alternatifi mi vb ayrica özelden iletişim bilgilerinizi de yazar mısınız acaba

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Çok teşekkür edrim cam hakkında daha kapsamlı bilgi verebilir misiniz yani yan sanayi mi yoksa tamamen orjinal mi alternatifi mi vb ayrica özelden iletişim bilgilerinizi de yazar mısınız acaba
Özelden iletişim bilgilerimi yazmama gerek yok foruma aykırı davranış olur :) Bu camıda orijinal olarak bulamazsınız ama artık yan sanayi ürünlerde çok kaliteli bir hale geldi o yüzden sorun olmaz.

Oyla:
Üst Alt