Yardım Ekranı yüklemiyor

Mustafa Emir Kara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.2
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi 5 plus kullanıyorum internetten ( ) linkli launcher sürümünü indirdim telefonuma bugün yaklaşık 5 dk önce telefondan oyunu kapadıktan sonra yüklemedi ana ekranı yeniden başlattım ve bu hata devam etti sadece yukarıdan gelen bildirimleri görebiliyorum ve ayarlara girebiliyorum yardım edebilir misiniz ne yapmam gerekiyor

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Redmi 5 plus kullanıyorum internetten ( ) linkli launcher sürümünü indirdim telefonuma bugün yaklaşık 5 dk önce telefondan oyunu kapadıktan sonra yüklemedi ana ekranı yeniden başlattım ve bu hata devam etti sadece yukarıdan gelen bildirimleri görebiliyorum ve ayarlara girebiliyorum yardım edebilir misiniz ne yapmam gerekiyor
Baktim da ayarlarda system launcher uygulaması yok ben de, sizde var ise guncellemeleri geri al yapın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu yeniden başlatın eğer ana ekran uygulamaları gelir ise Chrome a girip eski sürümü indirin

Telefonu yeniden başlatın eğer ana ekran uygulamaları gelir ise Chrome a girip eski sürümü indirin

Oyla:

Mustafa Emir Kara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baktim da ayarlarda system launcher uygulaması yok ben de, sizde var ise guncellemeleri geri al yapın

olmuyor 4 kere yeniden başlattım hala aynı hata chrome dan da bildirim gelmiyo ve de eski sürümü eskiden indirmeye çalışmıştım kabul etmemişti nasıl yapmam gerekiyor

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
olmuyor 4 kere yeniden başlattım hala aynı hata chrome dan da bildirim gelmiyo ve de eski sürümü eskiden indirmeye çalışmıştım kabul etmemişti nasıl yapmam gerekiyor
Ayarlardan sıfırlayın bir daha bilmeden APK yüklememeye özen gösterin

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Eğer yazılım bilginiz biraz var ise ADB ile uygulama yükleme yöntemlerine bakın. PC den telefona kurulum yapılıyor

teşekkür ederim ben bu harici var mı diyecektim ama neyse yapıcak bi şey yok
Bir şey yapmadı iseniz çözümü buldum

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt