- Adım
- emirhan
- Cihazım
- Mİ 9
- Konular
- 13
işletim sistemi silinir diyo öyle olursa ne olur telefon açılırmıtelefon rootlu mu bootloader açık mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
twrp varsa dalvik ve cache'yi sil.
Rehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Temizle (Wipe) Seçenekleri Rehberi Merhaba Arkadaşlar Bu Rehber çoğumuzun severek kullandığı ve rom root işleri le uğraşan arkadaşların olmazsa olmazı olan TWRP adlı Costum Recovery (Düzenlenmiş Kurtarma) aracında cihaz temizleme (Device Wipe) araçları ve seçenekleri hakkında olacaktır...forum.miuiturkiye.net
ekranı göremiyor o olmaz gibi .Ekran kilidini açman için birincisi telefon ile ilgili bilgin olması gerek ama root var mı yok mu bilmiyorsun ve bizde malesef bunları bilmeden yardım edemiyoruz bu bilgilerle sadece otg ile mouse bağlayıp ekranı aç uygulamayı kaldır diyebilirim
Bundan sonra ne yapıcam kusuruma bakmayın daha önce hiç xiaomi kullanmadımiki seçeneği seçeceksin sadece o zaman silinmez sistem.
telefonu kapat. kapatma menüsü gözükmüyorsa uzun süre bas kapatma düğmesine daha sonra aç ve açılırken twrp gelene kadar ses açma tuşuna bas twrp menüsünden wipe a gir. advanced wipe a gir oradan iki yeri seç sıfırla
ekranı göremiyor o olmaz gibi .
bu kısma bak
Görsel 3-1
Karşımıza aşağıdaki seçenekler gelecektir.
Sırasıyla anlatmaya devam edelim.
İlk Olarak
Aşağıdaki Dalvik ve Cache seçeneklerini seçersek Olacaklar Şunlardır
1-Sistem üzerinde bulunan Ön bellek ve temp dosyaları silinir
2- Uygulamaların ön belleği ve çöp dosyaları silinir
3- Telefonumuz daha sağlıklı bir şekilde ve hızlı çalışır bir vaziyette açılır.
4- Arada bir yapmak cihaz açısından faydalı olacaktır.
5-Sistem üzerinde değişiklik yapmadığından herhangi bir veri kaybı yaşanmadan sistem açılacaktır.
orada yapacak birşey yok . twrp yi galiba yanlış söyledim. ben hep menüden açtığım için unutmuşum. "power + ses açma tuşu" ikisnede sürekli basılı tut menü gelene kadarBundan sonra ne yapıcam kusuruma bakmayın daha önce hiç xiaomi kullanmadım
Şimdi ne yapıcamorada yapacak birşey yok . twrp yi galiba yanlış söyledim. ben hep menüden açtığım için unutmuşum. "power + ses açma tuşu" ikisnede sürekli basılı tut menü gelene kadar